2789
از همین میترسم یکی دو سال نه همش استرس دارم که اتفاقی که همیشه ازش میترسیدم بیفته

انشالله چیزی نمیشه

پیش دکترای خوب ببرین داروهاشو مرتب بدین بهش

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ایشون دارن راجع به پدرشون حرف میزنن  چطور میتونی اینقدر صریح همچین چیزی بگی

عزیزممممم

من قبل اینکه برای پدرشون بگن تایپ کردم و فرستادم 

و بعدشم گفتم حالا بزار یک ایموجی اضافه کنم که ناراحت نشه (😅) ویرایش زدم 

بعد تازه دیدم نوشتن پدرشون

اینقدر سریع ادای فرشته های مهربون و دلسوز درنیارین

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اگه چرت و پرت نمیگی 😅 واسه یکی از اشناهامون اتفاق افتاده و فقط دوسال دیگه زندس مغزش داره از بین م ...

نمک رو زخم هم نپاشیم...

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
اگه چرت و پرت نمیگی 😅 واسه یکی از اشناهامون اتفاق افتاده و فقط دوسال دیگه زندس مغزش داره از بین م ...

بیشعوری اگر پست بود

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
از همین میترسم یکی دو سال نه همش استرس دارم که اتفاقی که همیشه ازش میترسیدم بیفته

بهش فکر نکن عزیزم هم خودت اذیت میشی هم جذبش میکنی 🥺

مطمئنم حالشون بهتر میشه خداروچه دیدی شاید کاملا خوب شدن

قوی بمون🥺❤️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

انشالله با دارو خیلی بهتر میشن فقط سریعتر برین سراغ درمان.   جینکوبیلوبیا بگیربراش گیاهیه. دار ...

یک ساله و نیمه دارو میخوره

هممون رو‌میشناسه ولی مثل همیشه کم حرف

چندروزه بعد خیس شدن پا میشه بره دستشویی😔😔😔

الهی میمردم اینروزا رو نمیدیدم

یک ساله و نیمه دارو میخوره هممون رو‌میشناسه ولی مثل همیشه کم حرف چندروزه بعد خیس شدن پا میشه بره د ...

چندسالشونه😢

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
همیشه اینقدر بی رحمی چطور میتونی 😭

عزیزممممم🤦‍♀️😭

من قبل اینکه برای پدرشون بگن تایپ کردم و فرستادم 

و بعدشم گفتم حالا بزار یک ایموجی اضافه کنم که ناراحت نشه (😅) ویرایش زدم 

بعد تازه دیدم نوشتن پدرشون

اینقدر سریع ادای فرشته های مهربون و دلسوز درنیارین

اینو واسه یکی دیگه گفتم کپی زدم برات

خب عزیزم اکثرا دارن الزایمر میگیرن سن بالاها حتی ب سنین پایینتر هم داره میرسه و خیلی چیز عجیبی نیس داروهاش رو بموقع بهش بدین ببریدش پیاده روی و باهاش صحبت کنید در کنارش باشید ک مغزش فعالتر بشه همین 

...