s_بانو مدیر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 عنوان پول زووور 😑 | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 27 پست ترم اخر فرهنگیانم دانشگاه گفته برا فارغ التحصیلی ۴۵ میلیون پرداخت کنیم در صورتی ک هرماه از حقوقمون مبلغ های هنگفتی کسر می شد بابت بدهی دانشگاه.بنظرتون اگه کسی این مبلغ ۴۵ میلیون رو نده به دانشگاه چی میشه؟ والا رو گنج نشستیم که ... 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚 1402/03/31 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_بانو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 یعنی همه دانشجویان فرهنگیان پایان تخصیلشون باید یه همچین مبلغی پرداخت کنند؟ بله متاسفانه 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25680 نه من ترددی بودم از ترم دوم هم ک مجازی شد نمیدونم دقیقا چرا باید یه همچین مبلغی رو پرداخت کنم برا ترددیم کسر میشه ،حالا باز برا تو خوبه من باید حدود ۱۰۰ م بدم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
s_بانو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 شما وام گرفتین از دانشگاه؟ ۴۵ میلیون منطقی نیست اصلا دانشگاه جون ب عزدائیل نمیده وام چی خواهر 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25680 خط اول چیه😂 اها ممنون متوجه نشدم عزیزم ؟کلا چ ترددی چ خوابگاهی کسر میشه ترددی ۲۵ درصد از حقوقش خوابگاهی ۴۵ درصد •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
s_بانو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 برا ترددیم کسر میشه ،حالا باز برا تو خوبه من باید حدود ۱۰۰ م بدم اگه ندیم چی میشه؟ فارغ التحصیل نکنن ب جهنم 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25680 اگه ندیم چی میشه؟ فارغ التحصیل نکنن ب جهنم نمیدونم نمیتونی بری سرکار لابد ،تف بهشون تففففففففففف •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
s_بانو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 نمیدونم نمیتونی بری سرکار لابد ،تف بهشون تففففففففففف حالا من امسالم حق التدریسی رفتم دو قرونم کف دستم نزاشتن مفت و مجانی زورمون کردن بریم مدرسه اونم با حجم زیاد کارای مدرسه و تکالیف دانشگاه 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25680 حالا من امسالم حق التدریسی رفتم دو قرونم کف دستم نزاشتن مفت و مجانی زورمون کردن بریم مدرسه اونم با ح ... کار ورزی منظورته؟کلا بدم میاد از فضای دانشگاه و همه چیش کاش نمیومدم کاشششششش •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
s_بانو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 کار ورزی منظورته؟ کلا بدم میاد از فضای دانشگاه و همه چیش کاش نمیومدم کاشششششش دقیقااااا مزرخرف ترین دانشگاه و مزخرف ترین شغل رو ما داریم منم زده شدم دنبال معافیتمم دیگ نمیخوام برم مدرسه از سال بعد انقد ک اذیت شدم تو این رشته 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25680 دقیقااااا مزرخرف ترین دانشگاه و مزخرف ترین شغل رو ما داریم منم زده شدم دنبال معافیتمم دیگ نمیخوام بر ... واقعا کدوم شهری؟ن فضای دانشگاه خوبه،ن از مدرسه خوشم میاد موندم چرا اومدم ؟؟؟؟ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
s_بانو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 واقعا کدوم شهری؟ ن فضای دانشگاه خوبه،ن از مدرسه خوشم میاد موندم چرا اومدم ؟؟؟؟ تهرانم از بی تجربگی اومدیم انقد گفتن فلانه بیساره خیلی جو سمی داره انگار کودکستانه 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25680 تهرانم از بی تجربگی اومدیم انقد گفتن فلانه بیساره خیلی جو سمی داره انگار کودکستانه وای دقیقا دلم میخواد گریه کنم باورت میشه از وقتی رفتم دانشگاه افسردگی گرفتم ؟؟آخه اصلا نمیتونی با آدماش ارتباط بگیری .خیلی سمن خیلیییییی •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
s_بانو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 2969 وای دقیقا دلم میخواد گریه کنم باورت میشه از وقتی رفتم دانشگاه افسردگی گرفتم ؟؟ آخه اص ... خدا کمکمون کنه 😑 💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚