2777
2789
عنوان

پول زووور 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 27 پست
نه من ترددی بودم از ترم دوم هم ک مجازی شد نمیدونم دقیقا چرا باید یه همچین مبلغی رو پرداخت کنم

برا ترددیم کسر میشه ،حالا باز برا تو خوبه من باید حدود ۱۰۰ م بدم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خط اول چیه😂 اها ممنون

متوجه نشدم عزیزم ؟

کلا چ ترددی چ خوابگاهی کسر میشه 

ترددی ۲۵ درصد از حقوقش 

خوابگاهی ۴۵ درصد 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اگه ندیم چی میشه؟ فارغ التحصیل نکنن ب جهنم

نمیدونم 

نمیتونی بری سرکار لابد ،تف بهشون تففففففففففف

نمیدونم  نمیتونی بری سرکار لابد ،تف بهشون تففففففففففف

حالا من امسالم حق التدریسی رفتم دو قرونم کف دستم نزاشتن مفت و مجانی زورمون کردن بریم مدرسه اونم با حجم زیاد کارای مدرسه و تکالیف دانشگاه

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

حالا من امسالم حق التدریسی رفتم دو قرونم کف دستم نزاشتن مفت و مجانی زورمون کردن بریم مدرسه اونم با ح ...

کار ورزی منظورته؟

کلا بدم میاد از فضای دانشگاه و همه چیش کاش نمیومدم کاشششششش

کار ورزی منظورته؟ کلا بدم میاد از فضای دانشگاه و همه چیش کاش نمیومدم کاشششششش

دقیقااااا مزرخرف ترین دانشگاه و مزخرف ترین شغل رو ما داریم منم زده شدم دنبال معافیتمم دیگ نمیخوام برم مدرسه از سال بعد انقد ک اذیت شدم تو این رشته

دقیقااااا مزرخرف ترین دانشگاه و مزخرف ترین شغل رو ما داریم منم زده شدم دنبال معافیتمم دیگ نمیخوام بر ...

واقعا 

کدوم شهری؟

ن فضای دانشگاه خوبه،ن از مدرسه خوشم میاد 

موندم چرا اومدم ؟؟؟؟

واقعا  کدوم شهری؟ ن فضای دانشگاه خوبه،ن از مدرسه خوشم میاد  موندم چرا اومدم ؟؟؟؟

تهرانم از بی تجربگی اومدیم انقد گفتن فلانه بیساره خیلی جو سمی داره انگار کودکستانه 

تهرانم از بی تجربگی اومدیم انقد گفتن فلانه بیساره خیلی جو سمی داره انگار کودکستانه 

وای دقیقا 

دلم میخواد گریه کنم 

باورت میشه از وقتی رفتم دانشگاه افسردگی گرفتم ؟؟

آخه اصلا نمیتونی با آدماش ارتباط بگیری .

خیلی سمن خیلیییییی