2777
2789
عنوان

دل شکوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل از شماست خانم، چرا به ادمی که حالتون رو خراب می‌کنه نزدیک میشید؟

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
مشکل از شماست خانم، چرا به ادمی که حالتون رو خراب می‌کنه نزدیک میشید؟

واقعا حرفت درسته عزیزم تقصیر خودمه ک میبینم بدی میکنه و باز میرم طرفش ولی دیگه نمیرم هر کسی ک خونش رفته و باهاش بوده میگه اخلاقش خوب نیس اما من خیلی زیادی دل رحمم

من با مادر بزرگ پدریم مشکل دارم عیدا نمیرم خونه ‌ش، عید امسال خود‌ش اومده بود خونه مامانم ماهم یه سر رفتیم خونه مامانم دیدمش سلام کردم بهش اومدم بهش دست بدم روشو کرد اونور و شروع کرد غرولند کردن منم دفعه بعد که دیدمش دیگه سلام هم بهش نکردم حتی نگاهش نکردم و محل ندادم بهش، واقعا حوصله این آدما رو ندارم

مادر بزرگ منم فقط و فقط به پسراش اهمیت میده از هر لحاظ

عروس دشمنشه

بچگیم هر وقت میرفتم خونه شون روغن محلی و گوشت مرغوبش برا پسراش و دامادش بود، سفر میرفت برا اونا سوغات می‌آورد، الانم توقع داره ما بریم دست بوسش زهی خیال باطل

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

من با مادر بزرگ پدریم مشکل دارم عیدا نمیرم خونه ‌ش، عید امسال خود‌ش اومده بود خونه مامانم ماهم یه سر ...

خب مثل مادبزرگ مادری من 

اون یکی مامانجونم خدابیامرزتش اصلا اینجوری مبود مردم دار بود اما این از بس اخلاقش بده حتی شوهرشم نمیاد خونش 

خب مثل مادبزرگ مادری من  اون یکی مامانجونم خدابیامرزتش اصلا اینجوری مبود مردم دار بود اما این ...

در نهایت خودشه که متضرر میشه

چند وقت تنها باشه قدر آدمای دوروبرشو میدونه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚