توفامیل هست زن وبچه داره زنش ۴سال ازمن بزرگتره یه دختر۵ساله داره زنش خانم آراسته ای هست به خودش میرسه ولی نمیدونم چرا شوهرش اینقدر چشماش هرز میره هرموقع منو میبینه زبون درمیاره باچشماش به من زل میزنه فقط همش نگاه میکنه زنش کنارشه ولی به من نگاه میکنه اصلا نمیترسه من به جای اون استرس میگیرماصلا بهش محل نمیذارم حتی سلام هم بهش نمیدم بنظرتون این مرد چه منظوری داره من بااین مردچه کنم
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
هرپسری یامردی به من نگاه میکنه یاتوجه میکنه ناراحت میشه بهش اخم میکنه
ب درک،تو عااااادی باش باهاش همین مث بقیه مردای فامیل وگرنه سرسنگین باش وگرنه فک میکنه داری ناز میکنی براش
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...