2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه حرفاتونو به خانواده‌ش نمی‌زنه. تو تصمیم گیریا نمیگه وای مامانم فلان گفت بیسان گفت. مرز رو بلده بین تو و خانواده‌ش رعایت کنه 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

مشخصه خب تا حد زیادی

من الان نامزدم 

و میدونم که همسرم بچه ننه که نیست هیییچی 

حتی تمایل داره دور باشه از خانواده ش

و به منم توصیه میکنه خیلی صمیمی نشم بیس از اندازه و حد نگه دارم

حالا مثلا مامانش کمکی چیزی بخواد انجام میده کاری باشه اززدستش بر بیاد انجام میده ولی خب بچه ننه نیست

میتونی بایه سری جملات یجوری امتحانش کنی ساده ست

به مرور متوجه میشی

اینکه کارای خونه به عهده کیه

اگه خانوادش نظر مخالف داشته باشن از خواستش کوتاه میاد یا نه

تصمیمات مهم زندگیش رو خودش گرفته یا خانوادش براش تصمیم گرفتن(انتخاب شغل ، انتخاب رشته و...)

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یکی دوبار که باهاش قرار بذاری میفهمی، حرفو میکشونه سمت مادرش، ببین توی قرارتون اگه تلفنی داشت با مادرش، با مادرش چه مدلی حرف می زنه و حرفاشون اصلا اهمیت داره که به مادرش میگه یا نه، واقعا با یکی دوبار قرار آشنایی میشه فهمید

ریپ نزن نمیخونم 😑