2777
2789
عنوان

۴۰هفته و۵روز هنوز زایمان نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 33 پست

گریه برای چی ،من خواهر شوهرم سر هر دو بچه همین بود ماشالا راحتم زایمان کرد ،طبیعی اسمش روش درد داری چه بخوای چه نخوای ، فقط سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی و از تجربه زایمان های طبیعی استفاده کنی ،سزارینم میکردی درد داشتی من سزارین بودم 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریسک چیه عزیزم  این دکترا الکی استرس میندازن  مگر نه اصل بارداری تا ۴۲ هفته است

جنینی هست تو ۳۹ هفته دسشوویی بزرگ‌میکنه فلح مغزی میشه اصلش ۴۰ هفته هست که به احتمال زیاد قبل ۴۰ درد میگیره نگرفت نهایت ۴۰

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
عزیزم شربت خاکشیر با گلاب بخور  همچنین شربت زعفران  اسکات بزن  پله بالا پایین کن&n ...

رابطه به هیچ وجه شوهرم قبول نمیکنه هرچی بش میگم میگ نههه واسه بچه خطره 

رابطه به هیچ وجه شوهرم قبول نمیکنه هرچی بش میگم میگ نههه واسه بچه خطره 

بگو دکتر گفته 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

دعام کنین توروخدا نی نی برام‌از جونمم مهم تره

هیچی نمیشه فردا برو بخواب اتفاقا با حال خوب بری بخوابی چرا با درد بری ..فقط اگه میتونی حتما مامای اون بیمارستانو بگیر دعا بجونم میکنی

2790
2778
2791
2779
2792