2777
2789

چه لوازم آرایش قشنگی به نظرم استفاده ازش خوبه به شرطی که ازت یه دهاتی پخمه کور خاله زنک که 24غیر گند زدن ریدن به اعصاب گه دیگه ای نمی خوره نسازه خودم عشق شوهرم زودتر از همه رفتم شوهر کردم به مابقی گیر میدم نه شمای ساده بی آرایش  عشق شوهری نه من 600من مالونده البته بگم بعضی ها هم خوش شانس یه رل پولدار گیرش اومد با پولش هرجور دلش می خواست هرکار دلش می خواست می کرد پسره جرات نداشت حرف بزنه منتها این وسط پررو خان یابو دور برداشته خراب شده سر ما هولدر پولدرم میکنه روانی کودن نادون پخمه درکل نه درس می خوند نه زحمت می کشید کلا خوش شانس خوشم اومد بابا بعد رل بی وجود من پخمه با وجود زن داشتن افتاده دنبال من وق میزنه این هیچی نیست الا زن من بله من و او کی باهم ازدواج کردیم الاغ هی وق میزنی دری وری میگی مردک خودش متاهل رو من اسم میذاره نکبت پخمه روانی لوس ننر چپ و راست برام تعیین تکلیف میکنه دهاتی پخمه یه هز دیکه رو جذاب میدونه افتاده دنبال من هولی نه بابا ممکنه بفرمایید چه گهی می خورید عنتر بدبخت پخمه اینطور با کمال اعتماد به نفس هول زن مستقل تحصیلکرده  شاغل مابقی یا دخترفلانی یه معشوقه یه خری یا زن یکی یا مادر فلانی خاک بر سر بی وجودتون اگه هم شاغلین یه دیپلمه ای دیگه دهاتی بدبخت بی چاره