2777
2789
عنوان

خواهر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 39 پست
اخه چجوری اهمیت ندیم وقتی هر روز زنگ میزنه و اگه گوشی رو برنداری تا عصر چند بار دیگه تلفن میکنه

یکبار جواب بده سریع بگو کار دارم بت زنگ میزنم بعد قطعش کن

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر اینکه یه زبونی داره که فقط نیش میزنه اگه یبار براش درد و دل کنم ۵ سال بعدش یه حرف وسط اون دردد ...

عزیزم پس فقط به حرفاش گوش بده و چیزی براش نگو 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من با خواهرم مدتهاست کات کردم باز یه اتفاقی واسه مامانم افتاد با هم آشتی کردیم واسه اون ولی باز دیدم اصلا آشتی فایده نداره دوباره کات کردیم کلا سنخیتی با هم نداریم 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

من سمی ترشو دارم من مجرده هنو ازم بزرگتره تازه ننه بابام اونو تاج سرشون کردن خیلی اهمیت میدن بش قبولش دارن و اون باعث شد من ب پسرعموم نرسم چون نمیخاست من زودترش ازدواج کنم هنوزم ک هنوزه اذیتای زیرپوستی میکنه تحقیرم میکنه دعواشم کن همه طرفشو میگیرن همیشه من مقصر ونادون بودم ولی اون نه تاج سره 

دیگه تحمل اینهمه سرکوفتو ندارم فقط دارم دعا میکنم ازدواج کنه  شاید راحت شدم حداقل] 

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨

وای نگو که از دستش فراریم نمیخوام ببینمش 

سالی ۱بار هم و میبینیم دعوا و جنگ بپا میکنه حسادت اگه بخوام لباس بخرم میگه میخوای چکار انگار اون میخواد پولشو بده انقد تیکه و نیش میزنه جلوی همسرم خستم کرده 

ماه قبل یکیش بود خیلیه نمیتونم دیگه بگم ساعت ۶صبح ۱۵ تا پیام شکایت و ناراحتی فرستاده ۱دونه جواب ندادم کم محلی و کم کردن ارتباط بهترین کاره

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

من نمیتونم مامانم دق میکنه اگه ما باهم قطع رابطه باشیم

من هم مادرم مقاومت کرد اولاش ولی دید با کارهاش داره دیوونه م میکنه و بهم صدمه میزنه دیگه وا داد و راضی شد

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
[QUOTE=296890426]دقیقا من هم دارم فقط برای فضولی زنگ میزن خواهر شما هم ادعای مهربانی و .... داره؟ چ ...

اره بخدا ادعای مهربونیت هم داره فکر می‌کنه بهترینه ولی اصلا اینجور نیست بااینکه من پدرمادرمو باهم از دست دادم وقتی مریض میشم اصلا پیگیرم نیست منم دوری میکنم ازش حرفامو بهش نمیگم اصلا در مورد زندگیت حرف نزن ،ولی اون خواهر دیگه ام خوبه

وای نگو که از دستش فراریم نمیخوام ببینمش  سالی ۱بار هم و میبینیم دعوا و جنگ بپا میکنه حسادت اگ ...

واقعا دوری و دوستی این روزا فقط باید کرد انگار فضول کار همه ان