2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت ک هر چی صلاحته حالا شاید این پسر بود

عزیزم‌ من برام فرقی نداره جنسیت... هرچند دوست داشتم پسر باشه یکی از بچه‌هام اما چندان جنسیت عامل مهمی نیست برام..

همسرم یکم گیر بود این یکی پسر باشه پکر شده😅 ما دوست داشتیم چندتا دختر داشته باشیم و یه پسر که محقق نشد خدا صلاح ندیده

به دنبال وارستگی 
عزیزم‌ من برام فرقی نداره جنسیت... هرچند دوست داشتم پسر باشه یکی از بچه‌هام اما چندان جنسیت عامل مهم ...

ادم دوست داره از هردو جنس داشته باشه

اگ هزینش برات مهم نیست ای وی اف کن 

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
ادم دوست داره از هردو جنس داشته باشه اگ هزینش برات مهم نیست ای وی اف کن 

نه عزیزم‌ این کارا رو دوست ندارم ....سیکل ای وی اف هم چندان آسون نیست واقعا زمان بر و بعضا دردناکه چه کاریه 😅

به دنبال وارستگی 
نه عزیزم‌ این کارا رو دوست ندارم ....سیکل ای وی اف هم چندان آسون نیست واقعا زمان بر و بعضا دردناکه چ ...

میتونی هم بری متخصص تغذیه دوستای من ۵تابودن باهم رفتن همه هم پسر باردارن اتفاقا ۴تاشون شوهراشون اسپرمشون ضعیف بود با تقویت و تعیین روز تخمک گذاری توسط پزشک پسر دار شدن

چه خوب..شاید رژیم گرفتم 

اره برو تحت نظر دکتر خوب اول ازمایش اسپرم میگیره از خددتم سونو بعد براتون دارو تقویتی و اگ عقونت داشته باشی عفونتتو درمان میکنه تا ۳ماه دوستا من تحت رژیم و قرص تقویتی بودن بعدم رفتن سونو داخلی و بعد اقدام