2777
2789
عنوان

جواب پاتولوژی

| مشاهده متن کامل بحث + 11149 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه‌خواهش میکنم ، دکتر تشخیص داد که جراحی کنم و توده رو بردارم، و توده رو درآوردم تقریبا دو سانت بود ...

نه دیگه عزیزم خدا رو شکر سالمی ان‌شاءالله بقیه. روزات پر از خنده و شادی باشه برا منم دعا کن چیزیم نباشه یه بچه کوچیک دارم حتی شرایط عمل کردن هم ندارم شما حال الان منو می فهمین تا می‌خوام کاری کنم استرس تمام وجودم رو پر می کنه خدا خودش کمکم کنه

نه‌خواهش میکنم ، دکتر تشخیص داد که جراحی کنم و توده رو بردارم، و توده رو درآوردم تقریبا دو سانت بود ...

خب دیگه دکتر مشکلی نیست

چرا الکی خودت رو اذیت میکنی عزیزم

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۱_۲۰۳۱۰۱۶۸۴_jzlj.mp4/

عزیزم همسایه ما پیرزن ۸۰ساله هستن که تازه بعد از جراحی شیمی درمانش هم شدن باور میکنی  خدارو صدهزار بار شکر هیچیش نیست قسم میخورم از من سالم تره  

یه کرونای سخت گرفت بعد از جراحیش بازم خوب شد

از شما هم که انگار هیچی هم نبوده😄

عزیزم همسایه ما پیرزن ۸۰ساله هستن که تازه بعد از جراحی شیمی درمانش هم شدن باور میکنی  خدارو صده ...

عزیزم الهی که همه تنشون سالم و دلشون خوش باشه والا من در اوج جوانی پیر شدم خیلی اذیت شدم خیلی ، ولی خیلی از خدا ممنونم واقعا هوام و داشت دقیقا عین پدر مهربان همیشه کنارم بوده و کارام و رایت و ریس کرد خدایا شکرت

عزیزم الهی که همه تنشون سالم و دلشون خوش باشه والا من در اوج جوانی پیر شدم خیلی اذیت شدم خیلی ، ولی ...

خداروشکر

پس دیگه استرس نداشت بذار کامل خوب بشی عزیزم

یه چکاب هر سال باید بری که اون رو همه خانم ها باید برن ربطی به بیماری شما نداره

دیگه بهش فکر نکن برو به زندگیت برس😄

نه دیگه عزیزم خدا رو شکر سالمی ان‌شاءالله بقیه. روزات پر از خنده و شادی باشه برا منم دعا کن چیزیم نب ...

ممنونم ازت ان شاالله، عزیزم منم تنهای تنها بودم، با یه بچه کوچیک تو شهر غریب که هیچ کی و ندارم، که شوهرمم کارش شیفتیه،

حتی برا بیمارستان و خونه، ولی خدا خیلی هوام و داشت خیلی😔😔😔 خدایا ممنونم ازت یه توان و قدرتی بهم داده بود وصف نشدنی خدایا ممنونم سوره حمد خیلی میخوندم خیلی

خداروشکر پس دیگه استرس نداشت بذار کامل خوب بشی عزیزم یه چکاب هر سال باید بری که اون رو همه خانم ها ...

ان شاالله پناه بر خدای مهربان خدا به همون رحم کنه، همون‌طور که خدا هوای من و داشت ازش میخوام هوای همه بندگانش و داشته باشه 

ان شاالله پناه بر خدای مهربان خدا به همون رحم کنه، همون‌طور که خدا هوای من و داشت ازش میخوام هوای هم ...

عزیزدلم ممنون میشم با اون دل پاکت برام دعا کنی

خیلی محتاج دعام

ان شاءالله خدا بهت سلامتی و طول عمر بده 

الهی آمین