2777
2789
ای ولا کی بنطرت از اسارت اونا بیرون میاد؟ کی میریم سر زندگیمون؟ براتون صلوات فرستادم. مرسی

عزیزم برای شما زمستون و بهار اومد تو ذهنم

یا تا زمستون امسال 

یا بهار سال دگ میرید خونه خودتون 

بیشتر زمستون رو حس میکنم 

خیلی ازشون حرف شنوی داره ولی متاسفانه اینو قبول نداره و میگه حرف و تصمیم های خودشه

عزیزم ببخشید نتونسم بدونم کی به اختیار میاد و خودش تصمیم میگیره🌹

عزیزم برای شما زمستون و بهار اومد تو ذهنم یا تا زمستون امسال  یا بهار سال دگ میرید خونه خودتو ...

اااا زمستون؟

اینجا رو دقیق متوجه نشدم

خیلی ازشون حرف شنوی داره ولی متاسفانه اینو قبول نداره و میگه حرف و تصمیم های خودشه)

ینی کوکش میکنن علیه من؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اااا زمستون؟ اینجا رو دقیق متوجه نشدم خیلی ازشون حرف شنوی داره ولی متاسفانه اینو قبول نداره ...

نه ببین منظورم این بود خودش قبول نداره ک از اونا حرف شنوی داره 

این موضوع رو قبول نداره

نه ببین منظورم این بود خودش قبول نداره ک از اونا حرف شنوی داره  این موضوع رو قبول نداره

اهان اره 

همین طوره

بلکه زودتر بفهمه زندگیشو نباید خراب کنه

اونام کاش شرشون به نحوی کنده بشه از سرمون .... 

عزیزم برای شما زمستون و بهار اومد تو ذهنم یا تا زمستون امسال  یا بهار سال دگ میرید خونه خودتو ...

میشه جواب سوال منم بدی مرسی

من تا چه مدتی تو شغلم میمونم؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
حسم قویه رفتی حتمن بیا نتبجهو بگو خیلی دلم افتاده دختره

میشه برا منم بگی در مورد درست شدن زندگیم چی حس میکنی؟

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی
خانواده ها نمیذارن و مامانت بیشتر مخالفه و اختلاف سنی تونم یکم زیاده  شاید یکم دگ زیبایی ظاهری ...

عزیزم برای منم میگی ؟ به نظرت امسال دندون پزشکی قبول میشم؟ خواهرم تیزهوشان قبول میشه ؟ ستایش کنکورو چی کار میکنه؟