2777
2789
عنوان

خوبه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 50 پست
برداشت خودت چیه؟ سر صحبتو باز می‌کنه یا نه همیشه شما شروع کننده هستی. جواب های مناسب میده یا جوابهای ...

بیشتر اون سر صحبت باز میکنه جواب بلند و جواب کوتاه هر دوتاش هست

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=296897323]غیر از یه بار که با مامانم رفتم دیگه بیرون نرفتیم اصلا. صحبت شد اینو جواب داد[/QUOم ...

حقیقت دیگه نشد بیاد قرار شد یا جوابی بدیم بهش که ادامه بدیم یا نه ولی قطعا گل و شیرینی میگیره. شده باشه یه شاخه گل شیک باشه حتما میگیره

پس برونگرا است. اگه خودتم برونگرایی که خیلی خوبه 

آره احتمالا برونگرای خجالتی. یه حالت حجب و حیا داره😂😂😂🌹

عزیزم از نظر من اگر جای تو بودم   نه قبول نمیکردم  الان همه چی گرون شده خدایی نکرده بعدا بچه دار بشین خرجش خیلییییی زیاد میشه و اجاره خونه اینا بدین و شکم سیر کنین خیلییی سخته  مگر اینکه خودت شاغل بشی

عزیزم از نظر من اگر جای تو بودم   نه قبول نمیکردم  الان همه چی گرون شده خدایی نکرده بعدا ب ...

یعنی با ماهی 100 تومن هم نمیشه زندگی کرد؟ شما درآمدتون چقدره؟ 

عزیزم از نظر من اگر جای تو بودم   نه قبول نمیکردم  الان همه چی گرون شده خدایی نکرده بعدا ب ...

الان ماهی 50 درإمد دارا تا چند ماهه دیگه ه که دستگاه جدیددبگیره درآمدش به 100 میرسه حدوداً بازم خوب نیست؟ 

یعنی با ماهی 100 تومن هم نمیشه زندگی کرد؟ شما درآمدتون چقدره؟ 

عزیزم اصلا۱۰۰م تومن درامد داشته باشه در سالهای اینده بازم هرچی گرون تر و گرون تر میشه و وضعیت زندگی سخت تر میشه  من خودم مجردم  به فکر اینده ام هستم که مسیر رو درست طی کنم و همسر رو انتخاب درستی بکنم

درست میگید. خب کارگاهی که چند ملیارد پولشه با زمینش رو چه طور خریده شاید خونه هم بتونه بخره

درآمدش ۳۰تا۶۰؟ چقد اختلاف سنی دارین اختلاف طبقاتی چطور کجا آشنا شدین نظر خانوادت چیه

آره چند وقت دیگه تا 100 هم میشه اختلاف طبقاتی خیر یه آشنا معرفی کرده. نظر خانواده میگن خوبه

آره چند وقت دیگه تا 100 هم میشه اختلاف طبقاتی خیر یه آشنا معرفی کرده. نظر خانواده میگن خوبه

با همچین درامدی چرا تا الان نتونسته خونه بخره خب؟

نظر خودت چیه با اخلاقش اینا آشنا شدی

از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣