2777
2789
عنوان

امپولhcg

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 33 پست
من از روزی که پاک شدم اقدام بودم یه در میون ولی آمپولhcg رو جمعه ساعت 10 صبح زدم

روز جمعه میشه روز چندم سیکلت

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیشد رفتی بهت آمپول زد  چندماه بود اقدام داشتی باردار نمیشدی  یعنی آزمایش هات جوابش خوب ...

من از مهر 1401 اقدام بودم بعد دیدم نمیشه فروردین رفتم دکتر آزماش کامل نوشت پرولاکتینم بالا بود دارو داد خوردم خوب شدم چون من تنبلی تخمدان دارم فک کنم واسه همین بهم آمپول این چیزا داد

من از روزی که پاک شدم اقدام بودم یه در میون ولی آمپولhcg رو جمعه ساعت 10 صبح زدم

اگه اقدام داشتی ک ان شاءالله حامله میشی.منم این ماه قراره برم سونوو بعدبهم امپول بده

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن

ببین اینجوری ک تعریف کردی توروزهای اصلی اقدام کردی روز دوشنبه اقدام  نکرردی اصلا مهم نیس

ببین تا روز مثبت شدن  بی بیت اصلا کارسنگین نکن زیاد سرپا وانیستا چیز سنگین برندار چیزای قاعده آورم نخور 

بیشتر استراحت کن الهی باخبرخوش بیای

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من از مهر 1401 اقدام بودم بعد دیدم نمیشه فروردین رفتم دکتر آزماش کامل نوشت پرولاکتینم بالا بود دارو ...

توسونوگرافیت اندازه های فولیکولت زده بود کوچیکه