تا به بلوغ عقلی نرسیدین شوهر نکنین نمیگم کار اون خوب بوده
ولی داری میگی انبار مادرشوهرت عملا دزدی رفتی اونجا و حق نداشتی دست به وسایل بزنی
باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️ از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
تو اگه میخواسی جبران کنی کارشو با خودش جبران میکردی جوابش میدادی چرا به وسیله هاش اسیب زدی .کار تو خیلی بدتر بود! تازه میگی میتونم الان ببخشمش؟ اونم الان باید تورو ببخشه ازش حلالیت بگیری
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
منم میخوام یهکی از رفتاراشوجبران کنم ولی بدبختی من اینجاست که مث بقیه نمیتونم سنگدل باشم دلم نمیاد م ...
محترمانه باید جواب بدی
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اخه بارفتاراش دیوونم کرده سیاست داره چیزی نمیگه که!مثلا خانوادگی میریم بیرون اگه فقط من باشم که خوبه و دوروبر من میاد ولی اگه اون یکی جاریم باشه همش میچسبه به اون برا من قیافه میگیره حرف میزنم جوابمو نمیده و...
الان بازم یه مسافرت داریم که اون یکی جاری نیستش به نظرت چه رفتاری بااین داشته باشم؟نه میتونم ببخشم نه میتونم جبران کنم😑