2821
2789
عنوان

سوختم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 59 پست
همش با الکل تمیز میکنم همش کرم سوختگی میزنم عسل میزنم میبندم بدتر میشه

با الکل که فقط  بدترش میکنه.نباید رو سوختگی الکل زد.باید پماد زد.پانسمان کرد.برو دکتر 

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه خدا خیرت بده باید قرص عفونت قوی بخوری الانم هوا گرمه بدتر عفونت میگیرع مخصوصا اگه بود بگیره بوی غذا عطر و کرم اینا .حتما برو دکتر یا قرص عفونت قوی بخور

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
الهی ، تاول زده انگار ، کرم سوختگی بزن درد داری؟

درد اره

ماهیچه پامم اون قسمت فشار میاد درد میکنه...

خودم کردم که لعنت بر خودم باد

پماد سوختگیم میزنم ولی جواب نمیده

ی صلوات با قلب پاکت برای سلامتی و خوشحالی پسرم بفرست لطفا🤍
پامو قطع نکنن😂💔

😂😂😂

امیدوارم زود خوب شه و ردش نمونه♥

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
قربونت برم❤🙏🏼 مرسی مهربونم

خدانکنه عزیزم

فدات😘

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

پارسال من با آب جوش سوخته بودم پوست روش کنده شده بود یکی دو روز اول بستمش بدترم شد 

مادرشوهرم یه پماد دست ساز رو برام گرفت من زیاد به این چیزا اعتقاد نداشتم ولی به هرحال زدم رو زخمم خدا شاهده تا ۲ روز بیشتز از ۵۰ درصدش خوب شد الان شماره خانم رو میزارم ارسال به سراسر کشور دلرن زنگ بزن سفارش بده ما رو هم دعا کن

‎0914 513 3739 اسمش خانم قمر هست اهل خوی هست