2789
عنوان

کنکوریا🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 33 پست
چون دیگه ته خطم من یه پشت کنکوریم که تا دلت بخواد امسال و سال پیش بدبیاری آوردم  یه خانواده بس ...

منم دلم قد تو گرفته

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دیگه ته خطم من یه پشت کنکوریم که تا دلت بخواد امسال و سال پیش بدبیاری آوردم  یه خانواده بس ...

هی دختر تو قوی تر از این حرفایی دوباره پاشو و به جنگیدن ادامه بده

تو قوی بودی و هستی که از پس این سختیا بر اومدی نه؟ نگران کنکورتی؟ خب میتونی دوباره بخونی و کنکورتو بدی

اینجوری فک کن وقتی ۷۰ سالت شد روبروی منظره اتاقت میشینی و دغدغه های این دوره از زندگیت یادت میاد و با یادآوری اینروزا لبخند میزنی و میگی چقد سخت میگرفتم واسه خودم

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
هی دختر تو قوی تر از این حرفایی دوباره پاشو و به جنگیدن ادامه بده تو قوی بودی و هستی که از پس این س ...

نه دیگه توانشو دارم نه خانوادم اجازه میدن 

دو سال پشت کنکور بودن اونم با شرایطی که من داشتم خسته کننده تر از هر چیزیه 

تا دلت بخواد با این جمله های انگیزشی راه آمدم 

این دنیا برای من تمام شده 

کاش منم تمام بشم 

نه دیگه توانشو دارم نه خانوادم اجازه میدن  دو سال پشت کنکور بودن اونم با شرایطی که من داشتم خس ...

امیدتو از دس نده 

خب نمیتونی کنکور بدی میتونی حرفه های دیگه‌ای یاد بگیری و واسه خودت یه شغل داشته باشی همچی که دانشگاه نیس نه؟

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
دارم تو بدبختی خودم میمیرم چجوری فکر نکنم 😭😭😭😭 واقعا اگر نشه من تمام شدم کل زندگیمو می بازم 😭

شما کاملا داری جاده خاکی میری من چی میگم شما چی میگی

میگم تا تهش تلاش کن به صورت وحشیانه درس بخون اصلا به تهش نکن از کجا میدونی موفق نمیشی مگه خدایی

جملات انگیزشی بدرد نمیخوره ایزه باید از درون خود فرد ایجاد بشه

من دوباره قوی شروع میکنم این چند وقت و 

فقط امیدوارم بشه و بتونم در غیر این صورت دنیا برام تمام شده هست 

ممنونم ازت 

من دوباره قوی شروع میکنم این چند وقت و  فقط امیدوارم بشه و بتونم در غیر این صورت دنیا برام تما ...

خواهش می کنم کاری نکردم من الان خودم همینم دارم خیلی میخونم اما به تهش فکر نمی کنم خدا مزد تلاشامونو بهمون میده