2777
2789
عنوان

کم خونی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 37 پست
خدا حفظش کنه براتون😍 یادتون هست تو ۱۸ ماهگی پسرتون چند تا کلمه میگفت؟

والا تا هجده ماهگی خیلی کم حرف میزد بعد از دوسالگی افتاد رو دور تند الان ماشالا کامل کامل حرف میزنه

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه منم همینه. ۲۲ماهشه. سر غذا خوردن اذیت میکنه و بی اشتهاست. شکم روی کم خونیه

پسر من میخوره ولی مکان های خاص😁😁😁

جلوی در ورودی،بالکن،پیش باباش😁بازی در میاره واسه من☹

والا تا هجده ماهگی خیلی کم حرف میزد بعد از دوسالگی افتاد رو دور تند الان ماشالا کامل کامل حرف میزنه

ااا خب خداروشکرررر😍😍😍

پسر من الان حدود ۲۵ تا کلمه دست و پا شکسته میگه پس خوبه یعنی؟

ااا خب خداروشکرررر😍😍😍 پسر من الان حدود ۲۵ تا کلمه دست و پا شکسته میگه پس خوبه یعنی؟

اره بابا پسر من باور کن ده تا کلمه به زور میگفت الان لالایی که شبا براش میخونم برا عروسکاش خودش، میخونه

اره بابا پسر من باور کن ده تا کلمه به زور میگفت الان لالایی که شبا براش میخونم برا عروسکاش خودش، میخ ...

الهییی عزیزممم😍😍😍ماشالا بهش😍❤

پس یهو رشد میکنن از دو سالگی به بعد😍

تا میتونی تو خونه باهاش حرف بزن شعر بخون خیلی تاثیر داره مثلا هر کاری میکنی توضیح بده براش 

والا از صبح تا شب باهاش ارتباط دارم😄

دیگه اصلا به کارام نمیرسم همه ش با پسرم سرگرمم.گاهی واقعا خسته میشم ولی نتیجه ش رو وقتی میبینم خیلی خوشحال میشم.مثلا اکثر کلماتی که یاد گرفته در اثر پازل بازی و کتاب شعرای کوتاه و ... هستش 

تا میتونی تو خونه باهاش حرف بزن شعر بخون خیلی تاثیر داره مثلا هر کاری میکنی توضیح بده براش 

خیلی به خودم سخت میگیرم گاهی انقدر خسته میشم دلم میخواد چند روز برم یه جایی تنها باشم هیچ کسی نباشه ولی امان از دلم که تا دو ساعت پسرمو میذارم پیش مادرشوهرم سریع میارمش😄😄😄

خیلی به خودم سخت میگیرم گاهی انقدر خسته میشم دلم میخواد چند روز برم یه جایی تنها باشم هیچ کسی نباشه ...

میدونم چی میگی خیلی سخته بچه داری من پسر بزرگم خیلی اروم بود ولی این یکی خیلی خیلی شیطون شبا فقط،میگم بخوابید یه کم سکوت تو خونه باشه

میدونم چی میگی خیلی سخته بچه داری من پسر بزرگم خیلی اروم بود ولی این یکی خیلی خیلی شیطون شبا فقط،میگ ...

واقعا خیلی سخته.اصلا نمیتونم یه غذا با آرامش بذارم امروز اومدم تا زودپزو بشورم توش غذا بذارم دو بار دست کف مالی اومدم از مبل آوردمش پایین میره رو مبلا از این مبل به اون مبل دو سه بار افتاده چشمم ترسیده

واقعا خیلی سخته.اصلا نمیتونم یه غذا با آرامش بذارم امروز اومدم تا زودپزو بشورم توش غذا بذارم دو بار ...

انشاالله که همه بچه ها عاقبت بخیر بشن گل پسر شما هم همچنین

فاصله سنی ۱۰ سال ساله پسراتون؟ خوبه؟

یه کم سخته چون اولی بزرگ شده تو سن نوجوانیه کوچیکه خیلی اذیتش میکنه ولی باید مدیریت کرد منم مثل شما رو بچه خیلی حساسم الان وقت کمتری برا بزرگه دارم