2777
2789
عنوان

ازدواج یک درونگرا با برونگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 22 پست

حالا جدا از حرف زدن تو موردای دیگه با هم تفاهم دارین؟ 

مثلا درونگراها خیلی اهل رفت و آمد و مسافرت و تفریح نیستن برعکس برون‌گراها دنبال بهونن فقط جمع کنن برن عشق و حال 

این خیلیییی مهمه

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ازدواج کردم زیاد تفاهم نداریم

فقط بخاطر این مساله یا کلا ?

من چند بار بهش گفتم ازین نظرا متفاوتیم میگه من اگر فکر کنم بهم نمیخوریم بهتون میگم

خودمم چون شباهتای زیادی داریم نمیتونم قاطعانه ردش کنم 

فقط منتظر نظر مشاور هستم

نه دیگه اونم تفاهم نداریم

الان چون برای هم تازگی دارین شاید متوجه این تفاوتا نشین بعدها که این حس تازگی کم شد تازه متوجهش میشین 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

الان چون برای هم تازگی دارین شاید متوجه این تفاوتا نشین بعدها که این حس تازگی کم شد تازه متوجهش میشی ...

میدونم ولی چون تو چیزای دیگه شباهت داریم تا الان قطعی نه نگفتم گفتم بریم مشاور ببینیم اون چی میگه 

میدونم ولی چون تو چیزای دیگه شباهت داریم تا الان قطعی نه نگفتم گفتم بریم مشاور ببینیم اون چی میگه&nb ...

کار خوبی میکنین

2790
2778
2791
2779
2792