2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیانا و آدرین   : /discussion/topic/11364025/%d8%a7%d8%b3%d9%85-%d9%be%d8%b3%d8%b1?postId=296774828

آدرین اسم قشنگیه دو نفر داریم تو خانواده با این اسم ولی

فکر نکنم خیلی با دیانا همخوانی داشته باشه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
بنظرم اصلا نذار جور بشه، چرا باید شبیه باشند اصلا...البته ببخشید نظر من اینه

خواهش میکنم عزیزم

پدرومادرش اینجوری دوست دارن

البته من خودمم اسم بچه هامو هماهنگ گذاشتم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
دیانا و دیاکو... انتخابتون عالیه بسیار زیبان و به هم میان🤍

ممنون ازنظرتون عزیزم🙏🏻❤

من دوست دارم اسم فارسی باشه و آشنا .اسم های عجیب و غربب نمی‌پسندم با اینکه اصلیت خودم به نژادی غیر ا ...

درسته سلیقه ها متفاوته ولی اسم دیاکو کوردی هست و از قدیمم بوده

اسم دخترت چه قشنگه درنظرگرفتم برابچم😉 : /discussion/topic/11364025/%d8%a7%d8%b3%d9%85-%d9%be%d8%b3%d8%b1?postId=296775353

ممنون عزیزم من این اسمو برای برادرزادم انتخاب کرده بودم و اسم اونه

اسم دختر من نیلیا  و اسم پسرم نیکراد هست