2821
2789
چرا سه روز به پریودیم مونده ربطی داره به این؟!  نه هیچی نزدم وکم خونیم ندارم میدونم

اره منم همیطور میشم نزدیک پریودم از درون داغ میشم  یا تو خواب لرز میگیرم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوه... احتمال میدادم عفونت ادراری دارم شاید واسه این باشه

ابجی منم تکرر ادرار و سوزش داره تاپیکشو زدم خیلی اذیت میشه فکر کنم اونن عفونت ادرار داره چون بی اختیاری ادرارم بهم گفت گرفتم ولی آخه سنش خیلی کمه بنظرت میشه بی اختیاری بگیره یا شاید از استرس زیاد توهم زده؟

اره منم همیطور میشم نزدیک پریودم از درون داغ میشم  یا تو خواب لرز میگیرم

اوه پس احتمال دارخ بخاطر اینم بشه... تاحالا نداشتم اینو یا شایدم دقت نکردم الان دقیق شدم رو علائمم مرسی گلم ایشالا واسه همینه

ابجی منم تکرر ادرار و سوزش داره تاپیکشو زدم خیلی اذیت میشه فکر کنم اونن عفونت ادرار داره چون بی اختی ...

منم تکرر و سوزش داشتم الان تا حدودی بهتر شدم قرص سیپروفلاکساسین خوردم و مترونیدازول شاید بخاطر تکرر ادرارش حس میکنه بی اخیتاری گرفته... یه دکتر ببر خدایی نکرده عفونت یا افتادگی مثانه نباشه

منم تکرر و سوزش داشتم الان تا حدودی بهتر شدم قرص سیپروفلاکساسین خوردم و مترونیدازول شاید بخاطر تکرر ...

اره ماهم رفتیم داروخانه همین قرصایی که گفتی بهش داده داره میخوره ایشالا که خوب باشه اگه نشد تا فردا میبریمش 

اره ماهم رفتیم داروخانه همین قرصایی که گفتی بهش داده داره میخوره ایشالا که خوب باشه اگه نشد تا فردا ...

اره خوبه گلم ایشالله حل میشه😍منم دو سه روز خوردم خوب شدم... همین تکرر ادرار و درد پهلو هاک شکمو به بارداری در برابر کرد😂

اره خوبه گلم ایشالله حل میشه😍منم دو سه روز خوردم خوب شدم... همین تکرر ادرار و درد پهلو هاک شکمو به ...

سلام عزیزم خوبی آبجیم وقتی این قرصایی که گفتیو خورد رنگ ادرارش نارنجی شده اشکال نداره؟شما اینجوری شدید؟

سلام عزیزم خوبی آبجیم وقتی این قرصایی که گفتیو خورد رنگ ادرارش نارنجی شده اشکال نداره؟شما اینجوری شد ...

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟! 

نه عزیزم اون اثرات قرصه همون شکلی میکنه شاید به قرمزیم بزنه نگران نباش هیچی نیست