2777
2789
وقتی یکی دو ساعت بعد از ظهر ها می‌خوابه جاشو خیس میکنه؟  اگه خیس کنه یعنی شب ادراری داره فعلا ...

راهکارت جالب بود،ممنونم؛فقط این خوابش سبکه شب بیدار شه دیگه نمیخوابه،خیلی استرس از پوشک گرفتنو دارم دوست ندارم به بچه فشار بیاد از لحاظ روحی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهکارت جالب بود،ممنونم؛فقط این خوابش سبکه شب بیدار شه دیگه نمیخوابه،خیلی استرس از پوشک گرفتنو دارم ...

کتکش که نمیخای بزنی سنشم مناسبه چ فشاری دستشویی روتزیین کن خوشش بیادبره

راهکارت جالب بود،ممنونم؛فقط این خوابش سبکه شب بیدار شه دیگه نمیخوابه،خیلی استرس از پوشک گرفتنو دارم ...

خب میخوای اول روزها از پوشک بگیر

خوب که یاد گرفت و فلسفه دسشویی رفتن فهمید شب هارو شروع کن

یواش یواش

باید امتحان کنم🥰

فقط خواهشا اول از لحاظ روحی خودت و همسرت آماده کن

تا بچه رو دعوا نکنی

قراره صحنه های بدی ببینید

مثلا وایسه صاف صاف جیش کنه رو فرش رو مبل رو تخت

یا پی پی کنه رو فرش و پا بذاره روش

بعد دستاش بماله به پی پی ها و بماله همه جا

ببین ببخشید که واضح گفتم ولی بدترین حالتش گفتم شاید هم این‌جور نشه ولی خودتون برای همه چی آماده کنید تا در کمال خونسردی و مهربونی بتونید این دوره رو بگذرونید

چون اون فرش و مبل بالاخره پاک میشه ولی اون دادی که سر بچه میزنی از ذهنش نمیره 

فقط خواهشا اول از لحاظ روحی خودت و همسرت آماده کن تا بچه رو دعوا نکنی قراره صحنه های بدی ببینید م ...

مرسی از چیزای خوبی که گفتی،من و شوهرم خداروشکر تو زمینه بچه اعصابمون فولاده و کاری بهش نداریم