2777
2789
عنوان

بدن سبزه 😬🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 136 پست
هنوز خیلی بچه ای که این موضوع واست مهمه یه تاپ شلوارک زرد یا لیمویی بگیر به پوست سبزه خیلی قشنگ میش ...

من تاپ شلوارک زرد و مخالف پوستم روم نمیشه بپوشم چوم سبزه ا م ولی یه بار تاپ وشلوار زرد پوشیدم شوهرم گفت به رنگ پوستتان میاد ولی رفتم وشلوارک روم نمیشه تضاد بپوشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم یکی بهم بگه زشتی (:

خوب بگن نظرشونه 😂

و نظر اونم واسه شما مهم نیس 😘

ببین بنظر یکی شما زشتی بنظر یکی دیگه هم شما خوشگلی اینکه چی تغییر کرده شما نیستیدن نظر دیگران اگر گفتن زشتی بهش بخند و تو دلت بگو بدرک سیاه ک نظر دادی😁

ب کارت ادامه بده و بعد دیگه خوش اندام میشی دیگه اونجوری ک خودت دوس داری میشی 

ولی باور کن کسی نمیاد بگه زشتی باورررر کن کسی نمیگه و اینکه باوووووووورررررررر کن ک خوشگلی 

نوره بزار میبره عالیییی 

کل کمر که نمیشه می‌ترسم همینجوریشم رونام و روشکمم و زیربغلم  بیکینی  بازوهام نوره میذارم ساق دست پام ژیلت از بس نوره خریدم خسته شدم  کمرم بذارم دیگه هی باید بذارم یهذره پاببنشو میذارم دورنگ میشه 😐

اوف از فرهنگ اینجا متنفرم لاغری تو خارج معیار زیباییه اینجا هی میگن تپل شو لاغری فلانی 

اینجا دیگه خیلی پیله می کنند به ادم. من وزنم زیاد بود می گفتن چی شده اینقدر چاق شدی الان که دارم رژیم و ورزش می کنم میگن بسه دیگه رژیم نگیر خودتو کشتی  ادم نمیدونه به چه سازیشون برقصه

ای جانم چقدر مهربونی

قلبونت عزیزم الان سن بلوغته با این حرفا گوشه گیر نشو اعتماد بنفستو نیار پایین برو ی حرفه خفن 

اگر هنرپندی برو تابلو دکوراتیو  کارای هنری بکن 

برو حسابداری 

برو ارایش گری 

برو دنبال حرفت و اعتماد بنفستو ببر بالا اونجا ک دوسات دارن واسه رنگ پوست دستاشون خوشحالی میکنن تو واسه خواسته هت تلاش کن و خودتو بکش بالا درستو هم بخون ی رشته توپ قبول بشی و اون موقع ک وقت برداشت چیزیه ک کاشتن مسبینن هیچی نکاشتن بجز رنگ پوستشون