2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند وقت پیش درد خفیفی سمت راست شکمم داشتم رفتم دکتر سونو شکمی دادم از کبد چرب بود

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
نه نداشتم  فعلا این دل درد هست بعد راستی من معده م انگار ورم داره به اون ربطی نداره

نفخ کردین شاید گرمی بخورید یا به اصطلاح سر دلتون اب افتاده

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋    #پرستار روانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم.      پنج سال خواننده خاموش
الان هم ماست خوردم  یعنی این دل درد به اون ربط داره؟؟؟

اگر معده درد هم داشته باشین بله امکانش هست

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋    #پرستار روانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم.      پنج سال خواننده خاموش
خب خدا وشکر . شاید عفونت گرفتی ولی عزیزم برای اینکه خیالت راحت بشه حتما فردا یه دکتر برو . ان شاءال ...

اینا علائم آپاندیس هست؟؟؟

حتما میرم فقط نگرانم

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
وای نمیدونم از همین میترسم  تقریبا از یک ماه پیش اولیت بار اینطوری شدم هی قطع میشه بعد شروع می ...

یه مدت غذاتو کمترکن وسردیجات نخور و سرخ کردنی نخور خوب میشی .فکرکنم آپاندیسته داره بهت هشدارمیده .منم شوهرم یهموقه هایی اینجوری میشه اینکارارو میکنه خوب میشه . انشاا... که چیزی نیست ولی اگه میترسی برو دکتر

آره از صبح هم انگار ورم داشت  تازه الان شام خوردم دیر غذا میخورم بدتر

عزیزم صبح ک بیدار شدی ناشتا دستاتو با کرم مرطوب کن و از سمت معده به پایین ماساژ بده ینی دستتو بکش سمت نافت اگر چیزی باشه صدا میده حتما و بعدش خوب میشی با شکم پر نمیشه