2777
2789
عنوان

مثل یه معجزس☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 22 پست
ممنونم خدا  از دهنت بشنوه من یه مادرم...بچه هام کوچیکن خیلی غمگینم و غصه دار حتی گاهی یه غذای ...

منم روزایی بود که گشنه خوابیدم گشنه رفتم مدرسه گشنه گشتم ولی اصلا یادم نمیاد که سختم بود یا اذیت شدم چون بعدش اینقد خوش گذشت بهم اینقد پول خرج کردم ک اونا فقط شده ی خاطره جالب😜ک میگم عههههه وای چقد سخت بود ولیا چیزای خوشمزه دست بچها میدیدم ولی هیچی خودم نداشتم😂بعد الان اندازه ک من میخورم هیشکی نمیخوره

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات دیگه اخلاق و رفتار دیگران که تاثیر زیادی تو زندگیم گذاشته مریضی و مشکلات مالی

انشالا ک خدا لطف کنه بهت سلامتی و دوباره هدیه بده ولی تا زمانی ک خودت نخای مشکل اولت حل نمیشه زندگی کوتاه تر از اونیه ک بخای بخاطر چهارتا حرف و رفتار بد بگذرونی تهش زندگی خودت خراب میشه…مشکل مالی الان برای همه هست دنبال راه حل باش یکم بهترش کنی 

[QUOTE=296652716]کو کی ۳۷ سالمه مجردم نه سوهری نه زندگی دلمم یکیو خواست خوشم اومد هیجی به هیجی شد همش ناکامی بود[/QUOTE

عزیزم خودت زندگی خفن برای خودت بساز چرا نشستی یکی برات بسازه

درسته تنهایی سخته و نشدنی ولی چاره ایی نیست 

خیلیا ازدواج کردن الان همسن تو ولی طلاق گرفتن پس زندگی ادامه داره

منم روزایی بود که گشنه خوابیدم گشنه رفتم مدرسه گشنه گشتم ولی اصلا یادم نمیاد که سختم بود یا اذیت شدم ...

خداروشکر عزیزم

منم خیلی وقتا گشنه خوابیدم حتی تو بارداریم

خیلی وقتا حتی ۳ ۴ روز سیر نمیشدم دائم گرسنم بود

ولی تحمل کردم بخاطر بچه ها بخاطر خدا بخاطر خانوادم

خدا کنه اخر این تحمل کردن ها بشه دل خوشی بشه سلامتی بشه ارامش و اسایش

از خدا هیچی نمیخوام جز ارامش و خوشبختی  بچه هام بعدم خانواده 

آقایون لطفا درخواست دوستی ندید...
اها دخالت ها منظورته اره سخته واقعا باور کن مریضی خوب میشه مشکلات مالی تلاش کنید کمی بیشتر

اخه بعضی چیزا با پول حل میشه الان نداریم  اصلا

خانواده هاهم توقعات بیجا دارن تاثیر منفی میذارن رو زندگیمون

دلم خیلی شکستس

آقایون لطفا درخواست دوستی ندید...