2777
2789
عنوان

چقد زمونه بدی شده چه ادما بی رحم شدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 44 پست
۷۰۰میلیون

خوب اجاره کنید پیش کمتر 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبی  نیست که با گریه نخوابم.خدام دیگه یادش رفته بنده هاشو

ببین از پولدارا که اصلا توقع نداشته باشن اونا ازهمه خسیس ترند پولشون ب جونشون بستس .چندسال پیش ما خونه مبخریدیم هیچ‌کس پول نداشت بهمون ۳ماه قرض بود اما منکن گفتم طلاهام مبخام بفروشم همونا اومدن همشون خریدن روزگار این شکلیه خواهر..

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

چقد درکت میکنم بخدا تا همین شب جمعه ای منم درگیر همین مشکل بودم که به فضل خدای رحمان و امام رضا قربونش برم حل شد توهم ازخدا بخواه مشکلتو حل کنه.منم برات دعا میکنم آجی الهی بحق امام رضا مشکلت حل شه و خبر خوش بهمون بدی هر چه زودتر

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
۵۰تومن پیش دارم اونم تو تهران‌.باید حداقل کنمش۱۵۰با۵تومن اجاره وگرنع اثاثام تو کوچه اس

میگم نمیشه بیاید اطراف تهران؟شغل شوهرت چیه

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
۵۰تومن پیش دارم اونم تو تهران‌.باید حداقل کنمش۱۵۰با۵تومن اجاره وگرنع اثاثام تو کوچه اس

واویلاس واقعااا چقد رهنا بالارفته اخه چ خبره والا پارسال من سی رهن دادم خونم بزرگه!الان شده صد با اجاره اصن چن برابرشده

خداروشکر شهرستانم واقعا

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا