2777
2789
عنوان

اگه ی دختر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اسم مهاجرتو نیاورد

اسم نیاورده شاید منتظر بوده خودتون در موردش حرف بزنید و یه خلاصه از اهدافتون بگید بهش

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

سلام خوبین؟

بالاخره باهاش حرف زدین ، خوب جوابشو دادین ولی مطمئنید زیاد نگاهش به جیبتون نیس؟ بنظرم خیلی به مادیات نگا میکنه تا صداقت و آرامش و ...

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

هنوز ازدواج نکرده مهاجرت آخه؟

آره،شما یه خلاصه کلی از اهدافی که در آینده دارید باید بهش میگفتبد 

مثلا میخوام شغلمو عوض کنم و بوتیک بزنم.

میخام مهاجرت کنم.

‌و...

کمتر دخترایی این سوالو میپرسن ولی بنظرم عاقل تر از بقیه ی دختران

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
سلام خوبین؟ بالاخره باهاش حرف زدین ، خوب جوابشو دادین ولی مطمئنید زیاد نگاهش به جیبتون نیس؟ بنظرم خ ...

سلام آبجی ی سوال پرسیده بود تو اینستا منم جوابشو دادم.واقعا بنظرتون نگاهش مادیه؟چطور؟

سلام آبجی ی سوال پرسیده بود تو اینستا منم جوابشو دادم.واقعا بنظرتون نگاهش مادیه؟چطور؟

سلام😊 آخه گفتین صداقت و ارامش و اینا ، مشخصه منظورش به پول و درامد و پس اندازتون واسه آینده اس ،، ولی چه خوب که با خودش صحبت کردید

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

سلام😊 آخه گفتین صداقت و ارامش و اینا ، مشخصه منظورش به پول و درامد و پس اندازتون واسه آینده اس ،، و ...

ایشالا فردا تلفنی یا حضوری دوباره اقدام میکنم

مهاجرت ک بعیده.چرا عاقل ترن؟

چون نگاهشون به آیندست و هدفدارن 

سلام😊 آخه گفتین صداقت و ارامش و اینا ، مشخصه منظورش به پول و درامد و پس اندازتون واسه آینده اس ،، و ...

سلام.بنظرتون دوباره پیگیر بشم یا فعلا صبر کنم؟

سلام.بنظرتون دوباره پیگیر بشم یا فعلا صبر کنم؟

سلام خوبین ،، با خودش صحبت کردید ، اگه نه که صحبت کنید حتما ، اما اگه آره و جوابی دریافت نکردید بنظرم به خواهرتون بگید پیگیر بشن