2777
2789
عنوان

درد پا در شب

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 127 پست
مگه میبره اخه 😭😭😭 همش فقط میگع ویتامینت کمه چی کمه چی کم نیس 😭

عزیزمممم💔خودت نمیتونی بری؟ خیلی وقت نمیبره،باهاش حرف بزن بگو باید آزمایش بدی،یا هم تودت تنهایی برو کاری نداره

وپس ازمن کسی تکرار من نخواهدشد💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😭💔 الان یکم بهتر شد ولی حتما همه رو امتحان میکنم  مرسیی

اون آب نمک که بالاتر بچه ها گفتن درسته

مامان من انجام میده خوب میشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
😭تاثیر داره ؟؟ 

اره مسکن قوی هستش ولی اگ با تجویز دکتر باشه بهتره

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋    #پرستار روانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم.      پنج سال خواننده خاموش
من ساق پام هر شب درد داره موقع خواب  تا صبح باید تکونش بدم تا درد نگیره تا با یه چیز سفت ببندم ...

منم همینطور بخصوص تو بارداری 

من رفتم دکتر بهم گفت سندروم پای بیقرار داری و مربوط به استرس واضطراب و این چیزها میشه

یه سری آرامبخش دادکه شبا بخورم ولی راستش نخوردم

گفتند خلایق که تویی یوسف ثانی چون نیک بدیدم به حقیقت به از آنی   
منم همینطور بخصوص تو بارداری  من رفتم دکتر بهم گفت سندروم پای بیقرار داری و مربوط به استرس واض ...

نخور  

البته من استرسم که خیلی زیاده ولی فکر کنم به خاطر ضربه هست که چند سال پیش به پاهام وارد شد چون از همون موقع درد شدیدی رو احساس میکنم 

لطفا برای راحت گذشتن دوران بارداری و سلامت و راحتی در زایمانم در دعا باشید ممنونم

یک درد دیگ هم داشتم مال زانو هم بود خیلی درد بدی بود هرازگاهی میگیره باز خوب میشه اگر میتونی و ...

کی ببره ؟؟ هر چی میگمشون میگن کمبود ویتامینه .البته خودمم حس میکنم از ویتامین باسه ولی دیگ در این حد نه 😭

من خودمم میترسم هر چیو بخورم وبی واقعا درد دارم 

به دکتر مراجعه کردی؟ 

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋    #پرستار روانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم.      پنج سال خواننده خاموش
کی ببره ؟؟ هر چی میگمشون میگن کمبود ویتامینه .البته خودمم حس میکنم از ویتامین باسه ولی دیگ در این حد ...

عزیزم یاد خودم افتادم پا درد شدید داشتم به بابام میگفتن میگفت مال قدته  ( پادرد قدم فرق داشت خودم تشخیص میدادم)

میگفتم نه این فرق داره باز حرف خودش رو میزد برای اینکه دکتر نبره...از اخر پاهام دیدم من دکتر برو نیستن خودشون خوب شدن😂🤣

یکم به تغذیت برس شیر و لبنبات زیاد بخور اگر خوب نشدی دوباره اصرار کن