2777
2789
عنوان

شرط ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودتون به عروستون دادید؟یا اگر بخواد خونه میدید؟

اخه من شرایطم فرق داره. برادر ندارم مجبورم چنین شرط سختی  بزارم. ازدواج دومم هس میخوام خیالم راحت باشه

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

خودت پسر بودی و توی مجردی خونه خریده بودی، آیا خونتو میزدی به نام کسی که توی بدست اوردن اون خونه و پیشرفتت هیچ نقشی نداشته و توی سختی ها کنارت نبوده؟

یه موقع هایی خوبه آدم خودشو بذاره بجای طرف مقابل!

یه موقع طرف مثلا ۱۰ سال زندگی مشترک داره و دوتا بچه اورده و توی مشکلات کنار همسرش بود و به پیشرفتشون کمک کرده اون حق داره که بخواد توی همچین چیزی سهیم باشه! 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بستگی ب محل زندگی و عرفتون داره

مثلا من کلان شهرا دیدم خیلی کم پیش میاد بیشتر از ۱۱۴ تا مهریه بزنن

ولی تو شهر خودمون اکثرا حدود ۵۰۰_۶۰۰ تا هست یا اگر داماد خونه داشته باشه ۳ دنگ خونه و ۲۰۰_۳۰۰ تا سکه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اخه من شرایطم فرق داره. برادر ندارم مجبورم چنین شرط سختی  بزارم. ازدواج دومم هس میخوام خیالم را ...

ازم ناراحت نشو که رک میگم

اولا اینکه اونام ممکنه بگن شرایطم فرق داره

دوما چون سابقه جدایی داری ممکنه اونا هم سخت اعتماد کنن(من میدونم جدایی جرم نیست و بالاخره پیش اومده ولی چیزی که تو اطرافیانم دیدم رو میگم،هرکسی که دیدم ازدواج دوم بود مهریه ش رو کمتر گذاشتن حالا یا خانواده داماد واهمه طلاق مجدد داشتن یا هر طرز فکر دیگری)

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40