چقدر زندگی کردن تواین دنیا سخت شده😞.یا من تصورم فرق کرده.به هرحال یه چیز غیرقابل تحمل شده🥺.میگن دنیا دوروزه میگذره اما برای من که دیگه طاقتم تموم وصبرم لبریز😞 این دوروزه تبدیل شده به چندسال.دلگیرم ازخدا ،چون میدونه صبرم تموم شده هنوز داره ازمایشم میکنه....🙃خدایا قربونت برم دیگه دارم کم میارمااااا.😭منی که همیشه شکرگزارت بودم الانم شاکرم ولی ریسمان صبرم فرسوده شده داره میبره....خدایا میگن همه چیو میبینی ،میبینی کجا درحق مظلومات ظلم میکنن وحق مظلوماتو میگیری...میبینی کجا حق وناحق میکنن ولی نمیزاری حق ناحق شه...
خدایا شاید اونجوری که باید بنده ی خوبی واست نبودم...😓.ولی تلاشمو کردم واست بندگی کنم،دل کسیو نشکنم،به کسی بی احترامی نکنم،تاجایی که ازدستم برمیاد به انسان ها کمک کنم،....
خدایا میدونم توخیلی بزرگی اونقدر بزرگ که توافکارکوتاه ما انسان ها درک کردنش نمیگنجه....خدایا بزرگی کن🤲🏻،به حق بنده های خوبت قسمت میدم آرامش رو به دلم برگردون....هرجا صدات زدم دستمو گرفتی بلندم کردی🤝 ،نذاشتی زمینم بزنن ،الانم میخوام دستمو بگیری......🙏🏻
بی پناهترین ادم روی زمین شدم🥲....خدایا خودت میبینی ازارم میدن روح وروانموبهم میریزن خودت کاری کن.....🤲🏻
خدایا خودت دیدی من بهشون بی احترامی نکردم ولی اونا جواب احترام منو چی دادن....
خدایا دلمو میسپارم به خودت....آرومم کن اونقدر آروم که هیچ بادی نتونه دلمو بلرزونه🍃.....خدایا دراغوشم بگیر این روزها سخت به اغوشت نیازمندم ای پناه بی پناها💐
تمام امیدم تویی....