2777
2789
منم‌ی وقتایی باورم‌نمیسد عزیزم...روزگارت خوش باشه انشالله ولی روزگارکاری باادم‌میکنه ک ...

ای بابا کدوم روزگار خوش بی پولی چنان بهمون فشار آورده که شوهرم دیگه افسرده شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خودت میخای صرفه جویی کنی؟ 

ن والا شوهرم کارش طوریه ک ی روز پول هس ی روز نیس ...دروغ نگفته باشم گاهی اگر مرغ یخی توریع کنن میگیریم الان یادم اومد ک ماه رمضون چنتا گرقتم چون ماه رمضون اول عید بود فک کردم همونومرغای قبل عید بوده همش باهم تا اخرماه رمضونوموند بعدش چن بسته سینه اونارو هم هفتگی براپسرم ابگوشت دریت میکردم باسینه مرغ با سیب زمینی و نون میدادم بخوره الانم ک ی چن هفته ایه هیچی نیس پای مرغ برا ناهار پسرم یکی دوبار گرفتمکسوپ درست کردم...

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
ن والا شوهرم کارش طوریه ک ی روز پول هس ی روز نیس ...دروغ نگفته باشم گاهی اگر مرغ یخی توریع کنن میگیر ...

توهم ناهار برو پیش مادر شوهرت من قبلنا زیاد میرفتم خونشون از ناهار راحت بودم ولی حالا فهمیدم خسیسن دیگه نمیرم

ای بابا کدوم روزگار خوش بی پولی چنان بهمون فشار آورده که شوهرم دیگه افسرده شده 

منی ک الان اینارو میگم روزی بود روز ی چارتارونومرغ درست میکردم اگر قورمه سبزی یمپختم کنارش حتما مرغ درست میکردم اونم نوی تیکهدبرادونفر نفری ی رون ....الانم خداروشکر نمیگم بد و بدبختیم ولی گاهی روزا نیست دیگه ادم چیکارمیتونه بکنه

توهم ناهار برو پیش مادر شوهرت من قبلنا زیاد میرفتم خونشون از ناهار راحت بودم ولی حالا فهمیدم خسیسن د ...

والاهمون شوهرم اونجاس دورادور شنیدم گفته زنش میخوره میخوابه ناهار درست نمیکنه منم برم ک نمیشه ...تازه من کلا سالی دوس بار میرم