2777
2789
عنوان

این درد به خاطر چیهههههه🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 35 پست
بعد معاون مدرسه دوست خالم بود سد اون هنوز منو یاد شونه😂😂 ولی همین الان هم پریود میشم انقد گریه می ...

😂😂🤧واییی..

جاش بودم هربار میدیدمت تکرار میکردم😌

فکر کنم یه نمه لوسی شما

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
🥲 سایت پزشکی یعنی از کجا بپرسم

گوگل 

https://doctor-yab.ir/faq/

تماس با ما دارن اینا.. زنگ بزن به یکیشون وضعیتت رو بگو

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@ملوسکتونم1 ‍  سلام 🥺 خوبی تو میدونی چیزی در این مورد

سلام عزیزم 

کلیه ات نیست؟ 

حتما برو دکتر چکاب بده 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
😂😂🤧واییی.. جاش بودم هربار میدیدمت تکرار میکردم😌 فکر کنم یه نمه لوسی شما

اخه واقعااااااا دردش زیاده خیلی بده خیلی 

اولش هس سعی میکنم تلقین کنم هیچی نیس هیچی نیس 

دیگ درد انقد شدید میشه گریه میکنم 

و ضعیف میشم در حدی ک مدیر مدرسه تا منو دید گفت معلومه حالت خیلی بده رنگ پوستت زرد شده 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
سلام عزیزم  کلیه ات نیست؟  حتما برو دکتر چکاب بده

میترسم دکتر برم 

نه کلیه نیست قشنگ حس میکنم جلوشی شکممه اما شدید نیست دائمی هم نیست دردش 

فقططططط میترسم خطر داشته باشه 🥺🥺

اخه واقعااااااا دردش زیاده خیلی بده خیلی  اولش هس سعی میکنم تلقین کنم هیچی نیس هیچی نیس  ...

اره درکت میکنم..

منم گاهی از درد می‌خوام گریه کنم🙁🙁

خیلی دوره سختیه،نه اعصاب درست و حسابی داری نه جسمت میزاره خوب باشی..

میترسم دکتر برم  نه کلیه نیست قشنگ حس میکنم جلوشی شکممه اما شدید نیست دائمی هم نیست دردش  ...

ببین نازارم حتما برو

چون خدایی ناکرده ممکنه کیست باشه یا هر چیزی که اگر زود درمان نکنی برات دردسر ساز بشه

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
ببین نازارم حتما برو چون خدایی ناکرده ممکنه کیست باشه یا هر چیزی که اگر زود درمان نکنی برات دردسر س ...

مبترسم دکتر برم 

خب تو بیا منو درمان کن اگ تو باشی نمیترسم🥲😂🥺🥺

اگه آپاندیس باشه واسه عمل بی هوش میکنن

مبترسم دکتر برم  خب تو بیا منو درمان کن اگ تو باشی نمیترسم🥲😂🥺🥺 اگه آپاندیس باشه واسه عمل ...

عیب نداره میام 😁

البته انشالله فقط تو شادیات بیام 😍❤️

منظورت برداشتن اپاندیسه؟ 

عیب نداره میام 😁 البته انشالله فقط تو شادیات بیام 😍❤️ منظورت برداشتن اپاندیسه؟ 

نمیدونم من 

آخه میگن این قسمت آپاندیسه 🥺🥺

ممکنه چیز مهمی نباشه؟؟

نمیدونم من  آخه میگن این قسمت آپاندیسه 🥺🥺 ممکنه چیز مهمی نباشه؟؟

ممکنه 

انشالله چیزی نیست 

ببین تو امروز آب خوردی و بعدش بلافاصله دویده باشی؟ 

ممکنه  انشالله چیزی نیست  ببین تو امروز آب خوردی و بعدش بلافاصله دویده باشی؟

نه اصلا نمیدوئم 

ولی خب مثلا تو حالت بد دراز کشیدن بوده خیلییی 

فقط عادت دارم موقع درس خوندن راه برم 

راه رفتن تاثیر داره ،؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792