بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر فشارت پایین بوده تنها درمانش نمکه... البته نمیدونم نمک برا عرقی ک خوردی ضرر داره یانه... ولی پفک چی توز موتوری فشار بالا میبره... من وقتی فشارم پایینه یا پفک میخورم یا نمک میریزم زیر زبونم... یا سرم میزنم
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
ب شوهرت بگو بره پفک چی توز موتوری بخره... یه دونه 15 تومتی بخر همش بخور فشارت میره بالا
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
دراز کشیدی پاهاتو ب دیوار تکیه بده برای فشار پایین خوبه
عزیزجان لطفا مراقب سلامتیت باش نگذار مثه من گرفتار دکترا بشی رحم تخمدان عضو حساسی قلیون لعنتی با مشروب جفتش برا رحم سمه.. مراقب خودت باش،