2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر فشارت پایین بوده تنها درمانش نمکه... البته نمیدونم نمک برا عرقی ک خوردی ضرر داره یانه... ولی پفک چی توز موتوری  فشار بالا میبره... من وقتی فشارم پایینه یا پفک میخورم یا نمک میریزم زیر زبونم... یا سرم میزنم

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

ب شوهرت بگو بره پفک چی توز موتوری بخره... یه دونه 15 تومتی بخر همش بخور فشارت میره بالا

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
ب شوهرت بگو بره پفک چی توز موتوری بخره... یه دونه 15 تومتی بخر همش بخور فشارت میره بالا

اره گفتم رف بگیره 

از اونورم همسایه مامانم اومده خونه مامانم هی داره میگه رقص حرومه اهنگ حرومه ب من میگه تو ازدواج کردی چرا ناخن داری چرا حجاب نداری😑😐

شوهرم بیاد پا میشم میرم خونه خودمون این زنه رو مخمه😂

اره گفتم رف بگیره  از اونورم همسایه مامانم اومده خونه مامانم هی داره میگه رقص حرومه اهنگ حرومه ...

دراز کشیدی پاهاتو ب دیوار تکیه بده برای فشار پایین خوبه

عزیزجان لطفا مراقب سلامتیت باش نگذار مثه من گرفتار دکترا بشی رحم تخمدان عضو حساسی قلیون لعنتی با مشروب جفتش برا رحم سمه.. مراقب خودت باش،

سمت کرج که نیستین احیانا توی لیست اونهایی که عرق متانولی خوردن و حالا بیمارستانن چند تا هم تلفات داشتن

البته از خدا سلامتی براتون ارزومندم

افرین به به شوهرت که همسر پایه ایی هست برات خدا حفظش کنه ولی هیچوقت این دوتا را باهم ترکیب نکن

سمت کرج که نیستین احیانا توی لیست اونهایی که عرق متانولی خوردن و حالا بیمارستانن چند تا هم تلفات داش ...

ن تهرانم عزیزم 

آره واقعا آدم نباید از هرکسی بگیره ب همه نمیشه اعتماد کرد 

مرسی خانومی 

چرا مگ ترکیبشون بده؟

ن تهرانم عزیزم  آره واقعا آدم نباید از هرکسی بگیره ب همه نمیشه اعتماد کرد  مرسی خانومی&n ...

اگه متانول خورده بشه قطعا باعث کور شدن میشه 

سعی کن از جای معتبر بگیری 

خونگی هم خیلی خطر ناک چون ممکنه متانولش کامل گرفته نشده باشه 

ولی به هر حال پیشنهاد میدم که کلا نخورید خیلی بده