2821
2789

خیلی لاغری

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

٦٠ پر و زنونه ميشي از حالت دخترونه در مياي. بعدها ازدواج و زايمان كني ميري رو ٧٠ حالا بيا جمعش كن

من قدم ۱۶۷ هست وزنم ۷۲ شده بود اوردم رو ۵۲ دقیقا شبیه عجوزه ها شده بودم وحشتنااااک الان شدم ۶۰ واقعا بهترم به همه لاغری. نمیاد 

من قدم ۱۶۷ هست وزنم ۷۲ شده بود اوردم رو ۵۲ دقیقا شبیه عجوزه ها شده بودم وحشتنااااک الان شدم ۶۰ واقعا ...

خب ٥٢ برا قد شما كمه. شما بايد بين ٦٠ الي ٦٢ باشي. البته سلايق فرق داره. تو اين سايت اكثرا چاق پسندن. من دوس ندارم

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
خب ٥٢ برا قد شما كمه. شما بايد بين ٦٠ الي ٦٢ باشي

دقیقا الان خوبم ۵۲ واقعا انگار مریضی گرفته بودم خیلی وحشتناک بود من ادمین که گند همه چیزو درمیارم گند لاغریرم دراورده بودم