2777
2789
عنوان

سزارین از طبیعی دردش بیشتره

| مشاهده متن کامل بحث + 5911 بازدید | 235 پست
آخ نگو امان ازون فشارایی که بعد عمل به شکم میدن.یادش افتادم مو به تنم راست شد

پس چرا ما رو فشار ندادن؟؟؟ ۲ بار سزارین شدم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نه اما کامل درد شو کشیدم سر بچه اولم.. و در نهایت سز اورژانسی شدم

عزیزم منم طبیعی از پایین بخیه خوردم ولی خب دردش بعد زایمان تموم شد ولی بخیه هام تا ۲۰ روز اذیتم کردن 

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان طبیعی ها قورتت میدن 

فک میکنن ما رفتیم بیمارستان با میکاپ و چوسان فیسان ی بچه کادوپیچ تحویلمون دادن برگشتیم

حالا منی که سزارینم با بیهوشی بود بشینم از درد بعد بهوش اومدن بگم خون گریه میکنن ملت بدون مسکن و شیاف و...کل درد برشو تا فیها خالدون رحم کاملا حس میکنی ی ۴۰ دقیقه

ولی خب بعد دو سه روز سر پا شدم بعد ۷ روزم بخیه کشیدم و تمام 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من طبیعی اوردم دردش عین اینه با تبر میزن کمرت و دلت اما بعد زایمان راحت شدم خودم بچه هامو ترو خشک کردم به کسی محتاج نشدم.کسانی هم که میفرمایند گشاد میشی بعد طبیعی احتمال بدن بدن با بدن فرق داره من اینیکی ام طبیعی میخوام بیارم فعلا ۳۲هفته ام.من از درد بی کسی رفتم  طبیعی چون کسی رو ندارم بعدش بیاد کمکم 

هر چی باشه از طبیعی بهتره مجردم ولی اطرافم هر کی طبیعی زایمان کرد داغون شد یا بچه دار نمیشم یا صد در صد سزارین 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
چقدر بد که اینجوری میای پز میدی از خدا نمی‌ترسی؟ 

بنده خدا کجا پز داد شما گویا دنبال جنجال و بحث الکی هستی 

تعریف کرد که درد نداشته و زایمان خوبی داشته 

پزی نداشت تو حرفاش !!!!

خب درد نداشته بگه درد داشته ؟!!!!

شما درد طبیعی نکشیدی عزیزم جفتش سخته منم طبیعی بودم تا ۴۰ روز نمی‌تونستم بشینم و سرفه کنم حتی دو ...

عزیزم گفتم که کشیدم سر دخترم

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

حاضرم ده روز نخندم اما سز فقط اینهمه خندیدیم ده روز نمیخندیم بدنم باطبیعی داغون نشه فقط و عوارض های ...

نه من طبیعی دوتا زایمان داشتم از همه راحت تر راه میرفتم مینشستم بچه شیر میدادم و بعد ده روز هم بخیه هام ریخت و بعد از ۲۱ روز هم رابطه داشتم 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی