2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم هرکسی ب هردلیلی ک جون ی موجود زنده را میگیره وحق زندگی را ازش میگیره 

ب بدترین شکل ممکن مجازات و قصاص بشه 

خلاص

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

استارتر یه چیزی هم بگم این فکرات طبیعیه منم چهارده پونزده سالم بود همش چاقو میگرفتم دستم رو به شکمم که انگار میخوام خودمو بکشم خلاص شم از زندگی.کلا انگار طبیعیه این چیزا تو اون موقع.

الان شما تو دوره بلوغی حساس هستی و ...

به یه ورت هم نباشه چرا از دیگران انتظار داری دوست داشته باشن و ...

اسی نکنه خودتی میخوای خانواده تو بکشی؟؟؟؟؟!!!!

منم دقیقا حدسم همینه .. استارتر فقط اینو مطمین باش با روانشناس و نامه بستری قاضی بیخیال اعدام نمیشه.. برو روانپزشک این افکارتو مداوا کن قبل اینکه هم خونوادت طردت کنن و هم بری بالای دار

ببین اثبات جنون درلحظه قتل به شدت سخته وهرکسی قبول نمی کنه بایدشاهدباشه بایدقاتل کارت دیوانگی داشته باشه به این سادگیانیست که فکرمی کنی وبهت گفتن حتی اگر پزشک تاییدکنه قاتل مشکل روحی داره دلیل بربزگناهی نمی شه بایداثبات بشه درلحظه جنون داشته 

وکشتن یک ادم آغاز کشتن خودقاتل هست چون ازاون روزی که یه ادم روبکشی دیگه زندگی خوشی نخواهی داشت وتاابد بدبختیش باهات خواهد موند 

پس به جای قتل دیگران اگرمشکلات قابل حله حل کنید اگر نه بیخیال باشید

یکی از آشنا های ما کارت قرمز داشت....مشکل روانی داشت

زنشو کشت با دوتا بچه ولی اعدام نشد ....چند سال پیش خودکشی کرد...خدا رحمتش کنه

همیشه زنشو صدا میزد کجاست چرا نمیاد..

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !