2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 44 پست
زمان من ۱۵ میدادن  الان شده ۱۲ ۱۳  خواهرم ۱۶سالشه مجرده تازه ما میگیم کوجا شوهر بره هیچی ...

خدای من خیلی وحشتناکه . 

سنی که باید بچگی کنن میرن شوهر داری میکنن .

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا خونه شوهرو مرکز درمان میدونن . درمان این مشکلات😑😑 شوهرش بده درست میشه . زن براش بگیر درست ...

میخوان از شرش خلاص بشن راحت ترین راه رو انتخاب میکنن . کسی که بچه اش براش مهم باشه اولا درست تربیتش میکنه دوما تو مسیر درست میندازتش سوما اگر به هر  دلیلی بچه راه غلط رفت به جای اینکه این بلا رو سرش بیاره میبرتش روان پزشک و تراپی 

میخوان از شرش خلاص بشن راحت ترین راه رو انتخاب میکنن . کسی که بچه اش براش مهم باشه اولا درست تربیتش ...

آره دقیقا همینه . فقط می خوان از سر خودشون بازش کنن. 

بعضیا خونه شوهرو مرکز درمان میدونن . درمان این مشکلات😑😑 شوهرش بده درست میشه . زن براش بگیر درست ...

این بچه نه با مشاوره که داره درست شده نه با خانواده خوبی که داره وقتی طبعش گرمه براش فرق نمیکنه کی ارضاش کنه حتی می‌تونه شوهر یکی از ماها باشه ،خیلی راحت می‌تونه ایدز بگیره هزارتا کوفت دیگه وقتی ازدواج می‌تونه کنترلش کنه صد در صد بهترین گزینست مگر این که شما با روابط نامشروع و بیمار شدن این دختر موافق باشید

این بچه نه با مشاوره که داره درست شده نه با خانواده خوبی که داره وقتی طبعش گرمه براش فرق نمیکنه کی ا ...

باید ببرنش پیش روانپزشک . خانواده ای که شما میگین خوبن باعث شدن این بچه به اینجا برسه .

باید هر طوری شده جلوی اون بچه رو بگیرن .

فکر کردی این دختر بره ازدواج کنه درست میشه ؟ 

اومدیم و طرفش سرد بود  یا اصلا میل سرکش این دخترو آروم نکرد ؟ دختره وفادارش میمونه ؟ 

از چیزای الکی بیخودی حمایت نکنین

باید ببرنش پیش روانپزشک . خانواده ای که شما میگین خوبن باعث شدن این بچه به اینجا برسه . باید هر طور ...

یه چیزی میگن که توجیح کنن 

هزار تا قرص و دارو برای ارامش این بچه وجود داره 

یه چیزی میگن که توجیح کنن  هزار تا قرص و دارو برای ارامش این بچه وجود داره

فقط دنبال دلیل و برهان الکی هستن که کار خودشونو توجیه کنن

بعد مشاور توصیه کرده شوهرش بدید؟ اگر همچین توصیه ای کرده باید مدرکش رو اتیش زد 

اینطور که فهمیدم به مادر دختره سربسته یه چیزایی گفته ارجاعش داده روانپزشک ولی از خودش شنیدم میریزه دور دارو هارو ،حتی خود مشاوره مثل اینکه رفته واسش از دکتر زنان واسع کم کردن میل جنسیش دارو گرفته  این نمیدونم چندوقت خورد دقیق ولی ازش پرسیدم گفت مگه اشغال خورم مریضا قرص میخورن میخوای بیارم بهت بدم تو بخوری بعدم گفت آهان حتما تو برعکس منی و مریضی اذیت نمیشی با حالت تحقییر😐😐🤦فقط دلم میخواست بگیرم لهش کنم آخه این بچست 😠این عقلش از زن پنجاه ساله هم بیشتره وایی اصلا یادم افتادم فشارم رفت بالا،،،شماها هم فکر کنید این درست میشه عمرا 

اینطور که فهمیدم به مادر دختره سربسته یه چیزایی گفته ارجاعش داده روانپزشک ولی از خودش شنیدم میریزه د ...

این بچه بره خونه شوهر گند میزنه تو زندگی طرف چون نمیتونه زندگی کنه 

یعنی اگر بچه ۱۴ ساله خواست تریاک بکشه باید موافقت کنیم چون خودش راضیه؟

من اینو گفتم؟؟؟؟

گفتم از بس به هزار راه میزنن خودشونو تا راضی کنن خانواده رو خانواده اصلا فرصت فکر کردن یا مخالفت نداره 

بعدشم من درمورد کودک همسری نظر دادم نه تریاک و این حرفا مسلما تربیت اگه درست باشه 

خانواده اگه با بچه شون رفاقت کنه اصلا سمت این چیزا نمیره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من اینو گفتم؟؟؟؟ گفتم از بس به هزار راه میزنن خودشونو تا راضی کنن خانواده رو خانواده اصلا فرصت فکر ...

دقیقا تربیت اگر درست باشه بچه سمت ناهنجاریها و ازدواج زود هنگام نمیره میشینه پای درس و زندگیش