2777
2789
عنوان

خیانت گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 38 پست
جدا نشدی؟ اون که اره واقعا آدم بعدش نابود میشه  مردن دیگه

نه جدا که نمیخواستم بشم بچه دارم حداقل منه احمق چششم نترسوندم قهر کنم برم یا خودشو از خونه پرت کنم بیرون وقتی دید فهمیدم برگشت گفت به اونا هم میرسی به تو ربطی نداره بهش گفتم من واقعا نمیتونم قبول کنم تو به این راحتی اینکارو کردی بیا توافقی طلاق بگیریم گفت باشه هر جور راحتی باز نرفتم ولی الان مثل سگ پشیمونه چند بار گفته ببخش دیگه نگو بسه من با تو بد کردم حقت نبود جبران میکنم ولی چه فایده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه جدا که نمیخواستم بشم بچه دارم حداقل منه احمق چششم نترسوندم قهر کنم برم یا خودشو از خونه پرت کنم ب ...

😑وای چقد مردا عوضی شدن 

حالا اگ همین کارارو خانمه کنه خون به پا میکنن 

ن دیگ فایده نداره ادم سرد میشه

خدا صبرت بده فقط 

😑وای چقد مردا عوضی شدن  حالا اگ همین کارارو خانمه کنه خون به پا میکنن  ن دیگ فایده ندار ...

نه براش مهم نیست بهش گفتم من اگه کرده بودم میبخشیدی گفت آره میگفتم کاریه که شده راستم میگه زیاد روحیش حساس نیست 

نه براش مهم نیست بهش گفتم من اگه کرده بودم میبخشیدی گفت آره میگفتم کاریه که شده راستم میگه زیاد روحی ...

😒ن بابا میگن بخدا 

ی آتیشی به پا کنه بعد همونو ۲۰ بار میزنه تو سرت 

😒ن بابا میگن بخدا  ی آتیشی به پا کنه بعد همونو ۲۰ بار میزنه تو سرت

ببین شوهرم من براش مهم نیستم کسیکه عاشق نباشه خیانتم بکنی بهش ککش نمیگزه من ۲۰۰بار زدم تو سرش چون واقعا پیرم کردم خیلی با زندگیش ساختم خودشم میدونه حقم این نبود ازشم توقع نداشتم هر چند فقط حرف زده بود

ببین شوهرم من براش مهم نیستم کسیکه عاشق نباشه خیانتم بکنی بهش ککش نمیگزه من ۲۰۰بار زدم تو سرش چون وا ...

میتونم بدونم چرا جدا نمیشی شما؟با بچت صحبت کن ی مدت بزار پیش شوهرت باشه

اذیتش ک کنه ببینه نمیتونه تنها نگهش داره شاید یکم بهتر شه

میتونم بدونم چرا جدا نمیشی شما؟با بچت صحبت کن ی مدت بزار پیش شوهرت باشه اذیتش ک کنه ببینه نمیتونه ت ...

واقعیتش از حرف مردم میترسم از آینده بچم و اینکه به این زندگی زحمت کشیدم راحت نمیتونم از دستش بدم نه نمیتونم ۲ ساعت از دخترم جدا بمونم الان بهتر شده من میگم دیگه خسته خسته ام 

واقعیتش از حرف مردم میترسم از آینده بچم و اینکه به این زندگی زحمت کشیدم راحت نمیتونم از دستش بدم نه ...

ی چیزیو حالا چون خودم تجربه کردم خواهرانه بهت بگم

حرف مردم رو که کلا به هیچ جای زندگیت نگیر 

بعدم این جدا نشدنه در صورتی خوبه که حداقل اگه شوهر خوبی برا تو نیست بابای خوبی برای بچت باشه 

من خودم دوساله بابامو ندیدم انقد ک آدم اشغالی بود و اذیت کرد الان میگم خداروشکر ک تموم شد اون دوران 

بجای حرف مردم ب این فکر کن آرامش خودت و بچه بیشتر باشه

اگه از لحاظ مالی مشکل داری ب نظرم ی وکیل بگیر ولی بهش نگو 

ببین میتونی مدرکی چیزی از خیانتاش داشته باشی ب وکیلت بدی 

اینجوری هم مهریه هم نفقه خودت هم دخترو باید بده 

من الان ۲۰ سالمه هنوز دارم میگیرم ی ماه اگه نده خود دادگاه احضارش میکنه 

ولی ب نظرم آرامشت مهم تره

مردم میان و میرن ببخشید ببخشید هیچ گهیم برای بهتر شدن زندگیت نمیخورن

اگر بستری بشی میبرنت ای سی تی حافظه کوتاه مدت رو پاک میکنن

خدا کنه بشه برا من از سال ۹۷ شروع شده تا همین الان ادامه داره 

حتی گوسفند قربونی کردم که خدا کمکش کنه پاش نلغزه اما ذاتش اینه کاریش نمیشه کرد

بعدش ترسم از آینده س باور میکنی حس میکنم یه روز که از سر کار برمیگرده یه خانومی جلو ماشینش نشسته باشه بیاد بگه اینم زن جدیدم در این حد میترسم 

ببین شوهرم من براش مهم نیستم کسیکه عاشق نباشه خیانتم بکنی بهش ککش نمیگزه من ۲۰۰بار زدم تو سرش چون وا ...

برا من هییییییچ وقت معذرت نخواست میگه من کاری نکردم تو زیادی حساسی

ذات بد نیکو نگردد

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
ی چیزیو حالا چون خودم تجربه کردم خواهرانه بهت بگم حرف مردم رو که کلا به هیچ جای زندگیت نگیر  ...

میدونی الان خیانتشو خیلی وقته گذاشته کنار سعی و تلاش میکنه اشتباهشو جبران کنه منم یه فرصت دادم ببینم چیکار میکنه فقط یه ذره پاشو کج بذاره داغ دیدمو به دلش میزارم