2777
2789
عنوان

پسرم امروز کولونوسکوپی و آندوسکوپی داره براش دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 26 پست
دفعه دومه که انجام میده  وقتی ۶ ساله بود و الان که ۱۲ سال داره  کولیت داره  روده ه ...

نه نگران نباش اصلا 

میگم که خطری برای بچه ها نیست تو گوارش سنین کم 

چون بازسازی بدن سنین کم سریع هستش 

نگرانی نداره 

خدا کمک می‌کند با همه وجودم براتون دعا میکنم الهی خودش حافظش باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ، پسرتون بهتره ؟ وضعیت کبدشون خوب شد ؟

سلام عزیزم‌

ممنونم از احوالپرسی شما 

متاسفانه واریس مری پیشرفت کرده ، دکتر قرص هاش رد اضافه کرد ، کبد هم سیروز شده و باید کم کم بره تو لیست پیوند 

اوضاع خوب نیست ، طحال هم دو برابر اندازه اصلی شده 

سلام عزیزم‌ ممنونم از احوالپرسی شما  متاسفانه واریس مری پیشرفت کرده ، دکتر قرص هاش رد اضافه ک ...

انشالله که خدای مهربون شفا بده ، عزیزم منم تازگیا خون تو مدفوع دارم پسر شما اول مشکل کبد داشت بعد کولیت ؟ چون منم مشکوک به خودایمنی ام قبلا باهاتون صحبت کردم ، واریس مری رو از کجا میشه تشخیص داد ؟ منم چند روز پیش تهوع داشتم با خون

انشالله که خدای مهربون شفا بده ، عزیزم منم تازگیا خون تو مدفوع دارم پسر شما اول مشکل کبد داشت بعد کو ...

دقیقا مشخص نیست که اول کدوم شروع شده ، زمانی که آزمایش دادیم شش سال پیش ، آنزیم‌ها بالا بود و بعد کولونوسکوپی کردند و کولیت هم بود 

آندوسکوپی کنند واریس رو تشخیص میدن 

ان شالله که چیزی نباشه و کلا بگن هیچ مشکلی نبوده و اشتباه شدا 

این شبها از خدا و امام حسین  بخواید

دقیقا مشخص نیست که اول کدوم شروع شده ، زمانی که آزمایش دادیم شش سال پیش ، آنزیم‌ها بالا بود و بعد کو ...

انشالله خدا پسرگلتون و همه مریضارو شفا بده ، برای منم دعا کنید خیلی اذیت میشم ❤️

انشالله خدا پسرگلتون و همه مریضارو شفا بده ، برای منم دعا کنید خیلی اذیت میشم ❤️

نگران نباشید 

رژیم سالم خواری رو رعایت کنید تا بیماری پیشرفت نکنه 

در حالت خاموش مشکلی نخواهید داشت 

الهی که شفای کامل نصیب و روزی تون

نگران نباشید  رژیم سالم خواری رو رعایت کنید تا بیماری پیشرفت نکنه  در حالت خاموش مشکلی ن ...

راستی من مشکل لخته شدن خونم پیدا کردم میدونین اینم بخاطر این بیماری کبد هست یا نه ؟