2777
2789
منم اتقد سرو صدا هست که نمیتونم بخوابم اصلل

خونه مام سر و صداس

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرشک پلو با مرغ نه عزیزم چند وقت پیش همه طلا هامو فروختم دوباره چند روز پیش رفتم یکم طلا خریدم ولی ...

نوش جون 

مبارکت باشه طلا جدید چن گرفتی چن گرمه

متولد ۱۳۶۹ هستم 
نوش جون  مبارکت باشه طلا جدید چن گرفتی چن گرمه

مرسی 🤍 

پنجشنبه گرفتم گرمی ۲۳۲۰ 

چند تا النگو و یه گوشواره و یه حلقه و یه انگشتر گرفتم شد ۱۰۰ میلیون

مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
ایشالله خوب بشه چجوری درست میکنی

قربونت 

۳تا تخم مرغ با ۱لیوان شکر و وانیل درحد ۶دیقه هم میزنم بعد ۱لیوان ماست نصف لیوان روغن اضافه مخلوط مرحله آخر ۱ق چایی خوری پودر هل و ۲ق غذاخوری زعفرون و۲لیوان آرد میریزم مخلوط شد میزارم ۶۰دیقه درجه۱۸۰تو فر 

برای شهد ۱لیوان آب و۱لیوان سرخالی شکر میزارم ۵دیقه بجوشه بعدش ۱ق چ خوری هل و ۲قاشق غذاخوری زعفرون میریزم میزارم کیک یه کم خنک بشه بعد برش میزنم روشم با خلال سوراخ میکنم شهد ولرم شده میریزم ۱تا۲ساعت میزارم یخچال

#کاهش۳۸کیلو⬅۷۲⬅هدف ۶۵

یه تاپیک زده بودم که موضوعش به درد بخور و خوب بود...با ذوق نشستم تا جوابارو بدم اما اونقدر تاپیکای بی محتوا زده شد تاپیکم رفت اون پایین مایینا دیگه دیده نشد ذوقم کور شد حالا میخوام پاشم یه دستی به خونه بکشم و برم بیرون یه کم پیاده روی کنم☹️

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...