2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 73 پست
عروسی اگه درجه یک نیس نرو کادو بفرست... مهمونی واجب تره... ببین میتونی خواهرشوهرت رو بندازی بهشون. ...

درجه یک نیستش.

مهمونیم خیلی مهمه برام چون مادر شوهر عفریته ام دختر میزبانو قبلا برا شوهرم در نظر گرفته بوده و خیلیم جلومون ازش تعریف میکنه مخصوصا جلو شوهرم🙂😂

و اینکه استرس اینو دارم چجوری آماده شم که خوب بنظر برسم

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
همین الان هم خواهرشوهرم  جرات نداریم جیک بزنیم تمام حسابام به خاطر ضمانت زن داداشم مسدوده جر ...

دیگ این ترس شماست 

خودمم خواهرشوهرم خداروشکر فعلا ک حساب میبره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقا همینه شوهرم خیلی وابسطه اس... یعنی حاضره هر کاری کنه ولی مامان و آجیاش ناراحت نباشن.. با این ...

عزمزم مشکل از اونا نیست، مشکل از شوهرت که ارزشی برای زنش و خودش قائل نیست و با این کار به دیگران اجازه میده اینجوری رفتار کنن، ناراحت نباش فقط شوهر تو اینجوری نیست ۹۹ درصد مردها همینن

زن داداشم هر وقت با ما کار داره زنگ میزنه به شوهرامون حالا اگه داداشم به دخترخالم سلام کنه پارش می ...

خخخخ زنداداشت نوبره والا...

خدا صبر زیادی بهتون بده...

از کجا پیداش کردین خخخ

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
درجه یک نیستش. مهمونیم خیلی مهمه برام چون مادر شوهر عفریته ام دختر میزبانو قبلا برا شوهرم در نظر گر ...

استرس نداشته باش..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اعتمادبه نفست رو بالا ببر... دختر همسایه اگه خوب بود الان کنار شوهرت بود پس مطمئن باش تو ازش بهتری 

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
عزمزم مشکل از اونا نیست، مشکل از شوهرت که ارزشی برای زنش و خودش قائل نیست و با این کار به دیگران اجا ...

شوهرم این چندسال اجازه اینو بهم نداده کلامی درمورد خانوادش بد بگم... هر چند خودمم نمیگفتم مگ اینکه دیگه دقم بدن حسابی.. اونم میگفتم شوهرم دعوت راه مینداخت که تو میخای ما ذو ببری از هم...

دقیقا چند ساعت قبل دعواشون بهش گفتم خواهرات قصد دارن باهات دعوا کنن و ازت پول کش برن اونم پرید بهم .. رفتیم خونه مادرشوهرم شروع کردن تیکه انداختن بمن.. منم محل ندادم شوهرم اومد پریدن بهش منم یواش بهش گفتم دیدی نمیخام ببرمتون... دیدی حرفام عین واقیعته..

یعنی جریت ندارم برم خونه مادرم سریع تلپ میشه واسه شام و نهار خونه مامانش

خخخخ زنداداشت نوبره والا... خدا صبر زیادی بهتون بده... از کجا پیداش کردین خخخ

داداشم یه روز اومد خونه گفت زن گرفتم.

نگو از قبل چندماه صیغه اش بوده 

هرچی مامانم خودشو زد عقد دائم نکن به خرجش نرفت 

کلا خانم معتقده آسمون وا شده این افتاده پایین 

داداشم یه روز اومد خونه گفت زن گرفتم. نگو از قبل چندماه صیغه اش بوده  هرچی مامانم خودشو زد عق ...

داداش منم یکی یدونه اس کلی آرزو داشتیم برلش بابام خدابیامرز دختر یکی از اقوام که خیلی خانواده دار و خوب و هم پولدار بود در نظر داشت براش..

بعد فوت بابام با زنداداشم دوست میشه با جمبل و جادو داداشم رو کشوند سمت خودش هیچی خدا رو نداشتن دوران نامزدی هر چی میرفتیم خونشون کلا یه لباس کهنه تنش بود.. مث عقب مونده ها حتی احوالپرسی هم بلد نبود...

ولی الان لباس ست میپوشه حتما باید کیف و کفش ست مانتو بپوشه...

شال ست شومیز ووو داداشم فرستادش گواهینامه گرفت الان پشت فرمون ماشین بابام میشه واسه خودمون کلاس میزاره

شوهرم این چندسال اجازه اینو بهم نداده کلامی درمورد خانوادش بد بگم... هر چند خودمم نمیگفتم مگ اینکه د ...

اگر من از زندگیم بگم درد خودتو فراموش میکنی، فقط هرچی میتونی ازشون دور کن و شوهرتو ازشون دور نگه دار، وگرنه این اختلافات هی بیشتز و بیشتر میشه و آخرش رو تون به هم باز میشه و ......

ای خواهر ، تا بوده چنین بوده تا هست چنان هست، بالاخره باید آشتی کنی حالا نه فردا چه فرقی می کنه برو ...

سال عضویت ۸۸ من ۷سالم بوده😑

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

نمیشه .. چون پدرشوه. ندارم و شوهرم پسر بزرگه اس اگه نریم عروسی سر نمیگیرههمینجورم که قهریم الان نوبت ...

وا مگه بچه ان، خود عروس و دوماد اکثرا همه چی رو رزرو میکنن ربطی ب پدرش ک نداره حالا ک نیست شما بخواید انجام بدید ،ب نظرم یخورده سنگین تر باشین خونه اشون فعلا نرید تا خودشون پیشقدم شن حالا اگه خیلی هم اصرار دارید برید اینقدر مثل قبل گرم نگیرید