2821
2789
چه هدیه قشنگی خدا بهت داد🥰 انشالا که صحیح و سالم بغل بگیری کوچولوی نازتو😘 تولدتم مبارک باشه عزیزم ...

شوهرم هنوز خبر نداره نمیدونم بزارم ازمایش بدم بعد بگم یانه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم علائمت و میگی از روز تخمکگذاریت تا الان

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
شوهرم هنوز خبر نداره نمیدونم بزارم ازمایش بدم بعد بگم یانه؟

مبارکه عزیزم چه هدیه قشنگی خدا بهت داد روز تولدت😍😍بنظرم عصر برو آزمایش بده شاید تا شب جوابش بیاد بعد که جوابو گرفتی یه کیک بخر شوهرتو سوپرایز کن

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
عزیزم علائمت و میگی از روز تخمکگذاریت تا الان

میدونی من تنبلی داشتم این ماه تمام داروهارو و مراعات غذایی رو کنار گزاشتم هیچگونه علایم هم ندارم فقط روز پریودیم علایم دل درد داشتم گفتم شاید پریود شم نشدم الانم شوکه شدم از بارداری باورم نمیشه

میدونی من تنبلی داشتم این ماه تمام داروهارو و مراعات غذایی رو کنار گزاشتم هیچگونه علایم هم ندارم فقط ...

منم تنبلی دارم این ماه لتروزول و متفورمین خوردم ...از وسط سیکل درد پریودی داشتم تا پنج روز بعد قطع شد ...الان موعدمه خبری نیست...خدا واست حفظش کنه عزیزم 

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
ان شالله قسمت شگا هم بشه

ممنونم انشاالله

2823
2791
2779
2792