2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب حالا لازم نیس سفید بپوشی ک حداقل رنگ روشن تر بپوش دانشگاه ک کاری نداره اگ باحجاب باشه مانتوت

آره ولی مقنعه باید مشکی باشه اونوقت با مانتو سفید جالب نیس ‌کرم و نباتی قشنگه؟

مانتو عبایی بپوش 

الان مانتویی ام تا زیر زانو جلو بسته با شال 

ولی بازم دارم خیس عرق میشم تو گرما سرگیجه میگیرم لختم بشم فرقی نداره بازم گرما زده میشم موندم چکارکنم 

نمیشه بیرون نیام درس دانشگاه دادگاه خرید و ....دارم 

آره ولی مقنعه باید مشکی باشه اونوقت با مانتو سفید جالب نیس ‌کرم و نباتی قشنگه؟

آره اتفاقا میخواستم بهت بگم کرمی بپوش هم شیکه هم روشنه 

بعدم رنگ مشکی به همه چیز میاد فک نمیکنم زشت بشه با سفید اما خب در کل کرمی سنگین تره برا دانشگاه و بیرون نباتی هم خوبه

مجبوری..همسر من کلا پشت کمرش سوخته هر شب باید پماد بزنم .نمیدونم چی‌بزنم واسش    

وای چ سخت🥲 خدا حفظش کنه و به همه مردا سلامتی بده 

دیگ چاره ای نیس پول حلال درآوردن سخته بنظرم هر شب ک میاد خونه شربت خاکشیر و تخم شربتی و کاسنی درست کن بده بهش یا حتی بده ببره سرکار خیلی برا گرما زدگی و این چیزا خوبه 

کار شوهرت ساختمانیه؟

وای چ سخت🥲 خدا حفظش کنه و به همه مردا سلامتی بده  دیگ چاره ای نیس پول حلال درآوردن سخته بنظرم ...

مهندس عمران هست ولی خب ناظره کلا بیرونه صبح تا عصر .دوتا لباس میبره عوض میکنه دیگه پنج شش ماه همین وضعیته بد کوفتیه .باشه عزیزم ممنون حتما درست میکنم گفتن حنا بزار واسش پوستش کلفت بشه

بهراد   بهار عاشقتونم
مهندس عمران هست ولی خب ناظره کلا بیرونه صبح تا عصر .دوتا لباس میبره عوض میکنه دیگه پنج شش ماه همین و ...

حدس می‌زدم کارشون تو حیطه ساختمانی باشه 

خواهش میکنم عزیزم خدا سایشو بالا سرتون نگه داره