2777
2789
عنوان

کسی هس جدا شده باشه از شوهرش؟از شکایت کرده باشه؟ بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 54 پست
همونشب ک تلوزیون و گوشیمو شکوند ب داداشم گفتم اومد ولی فقط بچه و منو برداشت برد دیگه نگفتم چیشده بن ...

ای بابا خونه همسرت نیستی؟ 

عشقم باید زنگ میزدی پلیس صورت جلسه کنه،یا اگه شاهد داری ارائه بدی که براثر خوف جانی منزلو ترک کردی وگرنه نفقه ام تعلق نمیگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن خونه خودمم الان شما جدا نشدین هنوز؟ 

نه هنوز ،موندم حقو حقوقمو بگیرم خیلی سخت طلاق ی طرفه میدن،تازه عسر و حرج رو ثابتم کنی باید بخس زیادی از مهرتو ببخشی،که من نخواستم ببخشم 

نه هنوز ،موندم حقو حقوقمو بگیرم خیلی سخت طلاق ی طرفه میدن،تازه عسر و حرج رو ثابتم کنی باید بخس زیادی ...

خونه خودتی با همسرتی؟

من شوهرم دادگاه بیا نیس مگه اینکه بزور ببرنش

الانم همسرم میگه بیا زندگی کنیم منم شرط گذاشتم سه دنگ خونه،طلاهام ،سرکارم که میرم قبلا اجازه نداشتم ...

اگه ادم نیس برنگرد

حیف عمر و وقتی ک گذاشتیم پای ی عده بیشعور بلانسبت

الان باید برم قسمت عریضه نویسی؟

هم میتونی اونجا تنظیم شکایت کنی هم خودت اگه بلدی بنویسی من نمونه های تو گوگلو میدیدم جمله بندی میکردم قانونارو سرچ میکردم مینوشتم 🙂 ولی باید بلد باشی همه فکر میکنن من وکیل دارم حتی وکیلش و قاضی ام پرسیدن ولی من خودم تنظیم میکنم 

شماام اگه نمیدونی برو عریضه نویسی فقط میخوای خوب باشه تو خود دادسرا برو

الانم همسرم میگه بیا زندگی کنیم منم شرط گذاشتم سه دنگ خونه،طلاهام ،سرکارم که میرم قبلا اجازه نداشتم ...

من جز خونه داری و بچع داری هیچکاری نکردم چشمم تاحالا چپ نرفتع سمت پسری 

حالا خاکبرسر اینجوری میگه

احساس میکنک شوهر خاهرم یادش میده

من جز خونه داری و بچع داری هیچکاری نکردم چشمم تاحالا چپ نرفتع سمت پسری  حالا خاکبرسر اینجوری م ...

ای بابا ،والا من بعد دانشگاه که اونم خودش میبرد و میاورد هیچ جا نمیرفتم،حتی اجازه معاشرت با خواهرمم نداشتم ،فقط ماهی ی بار پدر و مادرمو ببینم،بدون هیچ خرجی 

ولی الان آزادم،شغل دارم،نفقمو میده،هرهفته ام میرم پیش مادرمو خواهرم

ای بابا ،والا من بعد دانشگاه که اونم خودش میبرد و میاورد هیچ جا نمیرفتم،حتی اجازه معاشرت با خواهرمم ...

شما میگین شوهرتون میگه بیا باهم زندگی کنیم  مگه توی یه خونع نیستین پس چجوری باهم زندگی نمیکنین؟ 😭