2777
2789
عنوان

برنج کته

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 37 پست

من استاد برنج کته ام😅تا بیست نفرم برای مهمونی برنج کته کردم از ابکشی هم بهتر😍

معمولا برنج با برنج فرق می کنه،برنج کهنه پختش بیشتره برنج تازه کمتر و امکان نرم شدن داره ب خاطر همینه ک دستورای مختلف هست...

اما دستوری ک برای همه نوع برنج جواب میده همون یک بند انگشت اب اضافس یا ب عبارتی اگه دو تا پیمانه برنج میزاری سه تا اب بریز اگه چهار پیمانه برنج میزاری پنج تا اب بریز(هر چند تا پیمانه برنج یک دونه اب اضافه)با این روش اگه امتحان کنی میبینی روی برنجت همون یک بند انگشت اب هست...برنج و همیشه سه چهار ساعت قبل از پخت خیس کن(باعث اضاف کردن برنج و پخت بهترش میشه)خیس کردنی توش نمک بریز(مثل برنج ابکش نمک زیاد نریزی چون با اون اب جوشیده میشه و همه ی نمکی ک میریزی جذب برنج برنج میشه)

قابلمه رو ک گذاشتی رو گاز از همون اول روغن برنج و هم بریز ک باهاش بجوشه و ابش خشک بشه و دم کنی...

من برای پلو هایی مثل عدس پلو و لوبیا پلو تو ی قابلمه میزارم میجوشه ابش ک خشک خشک شد تو ی قابلمه دیگه لایه لایه دم میزارم برای ته دیگم همین کارو میشه کرد تو ی قابلمه بزاری ابش خشک بشه و تو قابلمه دیگه ته دیگ بزاری برنج و چپ کنی روش و دم بزاری.

دم کنی حتما گذاشته بشه ک شفته نشه

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من استاد برنج کته ام😅تا بیست نفرم برای مهمونی برنج کته کردم از ابکشی هم بهتر😍 معمولا برنج با برنج ...

ممنونم عزیز دلم ❤️❤️❤️❤️❤️😻😻😻😻😻😻😻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💐💐💐💐💐💐💐

یعنی زنده باشه کافیه ؟

با ازمون و خطا دستت میاد

والا من مادرم مادربزرگم جد و ابادم برای کته ی بند انگشت اب میذاریم رو برنج با شعله ملایم در باز 

اب که کاملا کشید درشو میبندیم شعله رو کمتر میکنیم

کاملاهم میپزه نه شفته میشه نه خام میمونه

حالا بقیه رو نمیدونم والا

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷