2777
2789
بچه ها میگن امامزاده حسن لباس مجلسی هاش قیمت مناسب و شیکه راسته؟ من فقط عکساشو دیدم کسی اونجا نرفته

من اتفاقا همین چند روز پیش رفتم تنوعش عالی لباساشم قشنگ بودن قیمتاشم همه جور قیمتی داشت دیگه از ۱۹۰۰ تا ۷ تومن 

خودت باش کســــی هم خوشش نیامد نیامد اینجاکارخانه مجسمه ســـــــــــــــازی نیست😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کاری هم میتونی کنی ، لباس قبلیهاتو اگه میشه تغییر ایجاد کنی ، مثلا پیرهن بلندروی کوتاهش کنی روش با تزیینات کارکنی و تغییر اساسی ایجاد بشه ، تو کوچه مروی تهران پر وسایل تزییناتی هست 

شانزلیزه خوب معلومه قیمتا بالاتره! اون پاساژا و کوچه ها تنوع خیلی کمه و قیمتا بالاست. برید یه جا که لباس زیادتر باشه بتونین بخرین. من پارسال رفتم اون لباسمو خیابون ولیعصر از اون سر تا تهش راه رفتم پر از لباس مجلسی بود تا بالاخره انتخاب کردم.

چطور نرفتی تاحالا پر لباس مجلسیه همه قیمتیم فک کنم باشه امروز  برو پشیمون نمیشی

نمیتونم نرفتم تاحالا، بیشتر از شانزلیزه و کوچه برلن خرید کردم،  دیشب داشتم فکرمیکردم شومیز مجلسی بخرم ازین لباسای کوتاه مثلا حریر هم شیکن ،هم بعدا هم میشه پوشید، میدونی کجا میفروشن؟پاساژ تهرانی تو صادقیه رفتی؟

آره دیگه. کرج هم پاساژ مهستان لباسای مجلسی خوبی داره ولی پاساژه چند تا مغازه بیشتر نیست. 

ولیعصر کجاش لباس مجلسیه؟!همین پاساژ شانزلیزست دیگه  تو خیابون که بورس لباس مجلسی نیست

ولیعصر کجاش لباس مجلسیه؟!همین پاساژ شانزلیزست دیگه  تو خیابون که بورس لباس مجلسی نیست

آره آخه من از پاساژ و جاهایی که بورس چیزی میشن خرید نمیکنم، تو خود خیابون اصلی پیاده راه میرم هر جا لباس مجلسی باشه میرم تو. چند تا خیابون فرعی هم بود پارسال الان اسماشون نمیدونم ولی تو اونا لباس زیاد بود. چون میگی سه چهار روز بیشتر وقت نداری فکر خرید اینترنتی و جاهای جدید رفتن اصلا نکن. همون بازارایی که قبلا میرفتی فکر کن کدومشون بهتره برو از همونجا خرید کن. 

آره آخه من از پاساژ و جاهایی که بورس چیزی میشن خرید نمیکنم، تو خود خیابون اصلی پیاده راه میرم هر جا ...

اره پیدا میکنم فقط خواستم ببینم کوچه برلن چطوره ارزش داره وقت بزارم برم یا نه

مرسی عزیزم از راهنماییت💜💜💜

2790
2778
2791
2779
2792