2777
2789
اره هشتاد تومن پول اموزش باید بدم ولی یکی از نیروهاشونو دیدم باهاش صحبت کردم واقعا کار میسپره به ادم

اره حتما مطمئن شو چون خیلی جاها پول میگیرن ی آموزش میدن بعدکارو انجام میدی میبری ایراد میگیرن قبول نمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دنبال کار در منزلم .اگه دیدی خوب بود اگه دوست داشتی به منم بگو برم.

باشه عزیزم حتما .شما هم پرندی؟؟؟ من امروز میرم اموزشو میام بهت میگم کارش چجوریه

باشه عزیزم حتما .شما هم پرندی؟؟؟ من امروز میرم اموزشو میام بهت میگم کارش چجوریه

نه پرند نیستم تهرانم .ولی اگه خوب باشه چون در منزل هست ادم ماهی ی بار میاد سفارش میاره .تو تهران که هرچی هست کلاهبرداریه .

نه پرند نیستم تهرانم .ولی اگه خوب باشه چون در منزل هست ادم ماهی ی بار میاد سفارش میاره .تو تهران که ...

اره خوبه منتها یکم دستمزدش کمه الان بیشترین دستمزدش برا مونتاژه دونه ای هزارتومنه ولی ب قول خودشون راحت روزی صدتارو میزنی اگ بچه و مهمون نداشته باشی تایمت ازاد باشه

اره خوبه منتها یکم دستمزدش کمه الان بیشترین دستمزدش برا مونتاژه دونه ای هزارتومنه ولی ب قول خودشون ر ...

من خیلی دنبال کار گشتم تو این دو سه هفته رااحت بالای سیصد مورد زنگ زدم چ بیرون چ خونه نود درصدش چرته بخدا فعلا گفتم تا ی کار خوب پیدا میکنم اینو بیارم حداقل ی ڋره هم پول بده باز خوبه 

اره خوبه منتها یکم دستمزدش کمه الان بیشترین دستمزدش برا مونتاژه دونه ای هزارتومنه ولی ب قول خودشون ر ...

شما رفتی اموزش دیدی .بعضی جاها کار انجام میدی کلی ایرادمیگیرن پول نمیدن .

شما رفتی اموزش دیدی .بعضی جاها کار انجام میدی کلی ایرادمیگیرن پول نمیدن .

من رفتم ولی پول اموزش ندادم کارش دستمزدش کم بود و رفتو امدش زیاد هرچی قرار بود دربیارم باید میدادم اسنپ 

من رفتم ولی پول اموزش ندادم کارش دستمزدش کم بود و رفتو امدش زیاد هرچی قرار بود دربیارم باید میدادم ا ...

باور کن اگه پولم میدادی اموزش ببینی وقتی کارو می بردی تحویل بدی آنقدر ایراد می گرفتن که پول ندن .کلا کارهایی که قبلش پول میگیرن اکثرا کلاهبرداریه .امیدوارم ی کار خوب پیدا کنی .ممنون که جواب دادی .

باور کن اگه پولم میدادی اموزش ببینی وقتی کارو می بردی تحویل بدی آنقدر ایراد می گرفتن که پول ندن .کلا ...

اره خب اینم هست .قربونت گلم ایشالله ...ایشالله توهم ی کار خوب پیدا کنی .