2777
2789
عنوان

دادگاه نفقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 39 پست
جلسه رسیدگی اش خیلی طول نمی‌کشه  قاضی می پرسه چرا از منزل رفتین که شمام اتفاقی که افتاده رو تو ...

خب ایشون لایحه میده که..خودش رفته ومنم الزام ب تمکین دادم بهش..خب من چی بگم؟اونوقت قاضی قبول میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ایشون لایحه میده که..خودش رفته ومنم الزام ب تمکین دادم بهش..خب من چی بگم؟اونوقت قاضی قبول میکنه؟

خب به آقا که نمیتونین الزام به تمکین بدین...

اگر خودشون نیومدن و لایحه فرستادن، اکه احتمال زیاد یا خودشون میان یا وکیل شون ( یعنی باید بیان مگر اینکه جفت شون نتونن ) شما با قاضی صحبت کنین

مانعی نداره 

بله می پذیره

عرض کردم تاکید کنین که میخواین حتما برگردین به منزل ولی آقا ممانعت میکنن 

اهان ..تمکین جلسش شبیه جلسه تمکینه درسته؟؟ایشون در چه صورت میتونه برنده بشه؟

بله. مثل شورا، با این تفاوت که اونجا دیگه قاضی هست...

در صورتی که ثابت کنن خودتون رفتین و در هیچ صورتی هم حاضر به برگشت به منزل و ادای وظایف زناشویی یعنی همون تمکین خاص و عام نیستین 

خب به آقا که نمیتونین الزام به تمکین بدین... اگر خودشون نیومدن و لایحه فرستادن، اکه احتمال زیاد یا ...

نه من الزام ب تمکین ندادم ایشون دادن..اهان اگر اقا لایحه بده وبگه من ممانعتی ندارم ب برگشت..نتیجه این سه ماه نفقه چی میشه میده؟؟یا تا جلسه دادگاه چی؟اومدیم دادگاه تمکین طول کشید نفقه بن ه چی میشه؟همش دارم از خانوادم میگیرم