2777
2789
عنوان

مهمونی طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 44 پست
بیا بغلم 😫😭💇‍♀️ عین همیم پس  از مشهد دوست شوهزم با زن و بچه اومدن  دوست دوران سربازی ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بهش میگم نمیتونم بچم کلاس میره و حسابی شیطونه 

دختررمم ۸ ماهه و شیطون 

کلافه ام بخدا،مهمون واسه یه روز و یه شب با احترامات کامل پذیرایی میشه میره 

طولانی مدت سخته و باعث لی احترامی میشه

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم خیلی سخته این یه نفره منم بچه ندارم

ولی بازم راحت نیستی 

بالاخره مهمون زیاد بمونه اعصاب و روان آدم بهم میخوره 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بهش میگم نمیتونم بچم کلاس میره و حسابی شیطونه  دختررمم ۸ ماهه و شیطو ...

الهی بگردم 

من حالا خداروشکر 

انقدر ادمای بیشعوری بودن دورازجون به خاطر کادو ندادن که بچه دار شدم دیگه نیومدن 

خواهرشوهر بزرگم مثلا نیومد با سه تا بچه هاش یه ماه میموند 

بعد جاریمم میومد تا اینا بودن یه هفته میموند با دو تا بچه 

بعد من پسرم به دنیا اومده هنوز عمه ش نیومده ببینش ۲۲ ماهه هست پسرم 

اتفاقا بهتر 

شوهرم خوب شناختشون 

انقدر من جلو اینا دلا راست شدم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نه بابا مگه هتله،آسایش شما مهم نیست براش

نه پرروئه مثلا میگه من غذای ساده میخوام خیلی ازم پذیرایی نکنین در نظر نمیگیره مگه همه چی غذاس یه لحظه می‌خوام تنها باشم هوامدگرمه اعصابمم ضعیف شده همش خودخوری میکنم خونه جاریش همینجاس نمیره اونجا 

بهش بگو برو خونه جاریت یه سر بزن حال و هواتم عوض میشه دیگه باید یه کوچولو مثل خودش پررو بازی در بیاری ک بفهمه ک ازینکه اونجاست راضی نیستی

دوستم این روشو امتحان کرده با یکی هماهنگ کن زنگت بزنه مثلا خواهرت یا مامانت بگن ک بیا اینجا و فلان توهم جلو مهمونت هی بگو نه نمیشه بیامو اینا بعدش بگو باشه میاییم اینجوری مهمونت میفهمه ک تو‌میخوای بری جایی و خونه نیستی و باید بره

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
بهش بگو برو خونه جاریت یه سر بزن حال و هواتم عوض میشه دیگه باید یه کوچولو مثل خودش پررو بازی در بیار ...

اتفاقا فردا میخوام برم جایی اگه نره منم نمیام خونه دیگه حوصلم سر رفته میگم کم فامیل نداره خوب منم ادمم گناه دارم باور کن دلم میخواد ازین کشور برم کلا از دست اینا 

اتفاقا فردا میخوام برم جایی اگه نره منم نمیام خونه دیگه حوصلم سر رفته میگم کم فامیل نداره خوب منم اد ...

عزیزم تنها نذارش تو خونت اینجوری بیشتر احساس راحتی و صمیمیت باهات میکنه و بیشتر میمونه هااا

بنظرم بهش بگو من دارم میرم فلانجا شما ک تنهایین برید خونه جاریتون تا من میام

عزیزم تنها نذارش تو خونت اینجوری بیشتر احساس راحتی و صمیمیت باهات میکنه و بیشتر میمونه هااا بنظرم ب ...

نه بابا انقدر تنبله یه لیوان اب نمیخوره خودش تا وقتی من باشم اینم هست عر روز میگه میرم نمیره 

نه بابا انقدر تنبله یه لیوان اب نمیخوره خودش تا وقتی من باشم اینم هست عر روز میگه میرم نمیره 

حالا بهش بگو بره بگو هروقت اومدم زنگت میزنم بیا اینجا ولی دیگه زنگش نزن 

والا خودشون باعث میشن بهشون بی احترامی بشه اگر یکم عقل تو سرشون بود میدونستن ک نباید بیشتر از حداکثر ۳ ۴ روز یجا موند

حالا بهش بگو بره بگو هروقت اومدم زنگت میزنم بیا اینجا ولی دیگه زنگش نزن  والا خودشون باعث میشن ...

دقیقا من غلط بکنم بهش زنگ بزنم زنگم زد من بهش بی محلی کردم دقیق ده روزه اومده بیست روز دیگم میخواد بمونه تازه باز میگه بیست روز که تموم شد بازم نمیرم کلا دوهفته دیگه هست یه هفته بره خونه این جاریش یه هفتم خونه فامیل دیگش حداقل ما نفس بکشیم

دقیقا من غلط بکنم بهش زنگ بزنم زنگم زد من بهش بی محلی کردم دقیق ده روزه اومده بیست روز دیگم میخواد ب ...

شوهرتون چیزی نمیگن؟ینی ناراضی نیستن غر نمیزنن ک کاش بره و فلان؟؟؟هوف چقدددد پرروئه خیلی صبوری من یه هفته نهایتا میتونم مهمون رو تحمل کنم بعدش کلا باهاش حرف نمیزنم تا بره خونش

شوهرتون چیزی نمیگن؟ینی ناراضی نیستن غر نمیزنن ک کاش بره و فلان؟؟؟هوف چقدددد پرروئه خیلی صبوری من یه ...

من شوهر ندارم بابامم گفت ا تو که رفته بودی چرا دوباره اومدی توجهی نکرد