2777
2789
از کجا میاری

سه چهاربار در سال زنگ میزنیم یه منبع ۱۰۰۰ لیتری آب غیرشرب میارن،با مادرشوهرمو و جاریهام با همون میشوریم،رو مسائل اسراف آب خیلی حساسیم،البته به خشکشویی هم پتوها و روفرشی رو دلمون نمیاد بدیم،فقط پرده رو میدیم خشک شویی

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری آبکشی میکنی

خب تو تشت بزرگ آب میریزم دو سه بار بعد میندازم سبد لباس چرک از اون بزرگا آب میگیرم روش کف آخر که رفت میذارم آبش بره میندازم خشک شه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
ماشینت چه مارکی و چند میلو؟  واقعا دو نفره و میندازی توش؟ من هر طور نگاه میکنم این پتو چطور با ...

لباسشویی مامانمم اول آبسال بود، الانم پاکشوما،فکر کنم مامانم و خاله هام 20سالی هست تو ماشین میشورن. خیلی راحته و پتوها همیشه تمییزه، من حتی پادری ها، کتونی ها، سجاده ها وهرررچیزی که فکر کنی تو ماشین میشورم، البته با کمی سفید کننده ی غلیظ و کمی نرم کننده. همیشه همه‌ی وسایلم تمییز و خوشبو هستن

لباسشویی مامانمم اول آبسال بود، الانم پاکشوما،فکر کنم مامانم و خاله هام 20سالی هست تو ماشین میشورن. ...

میترسم منم الان ده سال بود لباسشویی مینداختم اونم ماهی یکبار تقریبا ولی الان انقد گرون شده وسایل برقی ترسیدم گفتم خراب شه چیکار کنم برا همین گفتم خودم بشورم تو تشت

من فقط زاهدان اطلاع دارم اب لوله کشی و اشامیدنی جداست  شما کجایید البته فضولی نباشه

برامون میارن،لوله کشیمون آشامیدنیه،البته قدر خوب میشه دوتا لوله کشی داشته باشیم👌👌👌

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
از اون سبد ها که تهشم سوراخ داره 

بله همینا که پلاسکو تو سایز مختلف میفروشن .ی بزرگ دارم واسه این کار😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
میترسم منم الان ده سال بود لباسشویی مینداختم اونم ماهی یکبار تقریبا ولی الان انقد گرون شده وسایل برق ...

حق داری ولی مگه قراره لوازم برقی چند سال کار کنه🤔وقتی شوهر منم غر میزنه میگم والا مردم هر 10سال کل وسایلشونو عوض میکنن،الان من 12ساله دارم به همین روش از وسایل استفاده میکنن، دیگه خراب هم شد که شد، عمرشونو کردن دیگه