2777
2789
عنوان

بچه دار نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 24 پست
واقعا من دیگ در خودم نمیبینم بچه دوم داشته باشم ، ولی نمیتونم اطرافیانم رو متقاعد کنم ،  دیگ ن ...

توروخدا راضی نشو یکی دیگه رو نیار تو این دنیا وقتی یکی دیگه رو داری و میتونی بیشتر به اون برسی

خواهش میکنم ازت تا وقتی تو خودت نمیبینی راضی نشو 

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بچه داری سخته بعضیا فکرمیکنن خیلی راحته و خداااانکنه بچه یه بیماری بگیره دیگه از دنیا سیر میشی ...

دقیقااااا

دقیقااااا

من امروز یه بچه دیدم توبستنی فروشی طفلی بستنی فالوده میخواست باباش گوش نکرد براش قیفی خرید دلم براش سوخت طفلی 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
خداوند به ادم یه تن سالم داده برای تلاش و یه لقمه نون حلال برای زن و بچه، اخلاق هم‌اگه خودمون خوب ی ...

دارم میگم که اگه تونستین محیا کنید بچه دار شین در غیر این صورت یکی دیگه رو بدبخت نکنین

من امروز یه بچه دیدم توبستنی فروشی طفلی بستنی فالوده میخواست باباش گوش نکرد براش قیفی خرید دلم براش ...

😢😢😢عزیزدلم

دارم میگم که اگه تونستین محیا کنید بچه دار شین در غیر این صورت یکی دیگه رو بدبخت نکنین

بله بنده هم فرمایش شما رو نفی نکردم موضوع رو باز کردم که کسی پستتونو دید نگران نشه بیخودی

بله بنده هم فرمایش شما رو نفی نکردم موضوع رو باز کردم که کسی پستتونو دید نگران نشه بیخودی

🙏🏻🙏🏻